jisty je ze ta Ti 4200 pujde skvele taktovat protoze 64 MB verze vzdycky sli ale zas 64 MB je celkem malo!!Citace:
Původně odeslal Sir Petr
napis cenu a podle toho se rozhodni
Printable View
jisty je ze ta Ti 4200 pujde skvele taktovat protoze 64 MB verze vzdycky sli ale zas 64 MB je celkem malo!!Citace:
Původně odeslal Sir Petr
napis cenu a podle toho se rozhodni
No já bych vzal GF4Ti...když už R9550, tak aspoň nějakou tu GeCube...
Nadruhou stranu kamos obyc HISe 9550 128MB dostal na 485 MHz jadro,coz je imho lepsi nez ta gf4Ti.Dneska bych spise asi uz volil novou grafiku s 128 MB pameti nez starsi 64MB,navic ma zaruku a hodnotove jsou na tom stejne.
Nejlepsi by bylo videt tu 9550,jestli ma aktiv na gpu a jaky pameti.
Ta ATI mne prijde fungl nova asi na 1700,- a kdyz mi reknete jakz ma mit pameti a co jak tak si tu spravnou najdu :-)
samsung 4ns a niž!!!
Já mám (viz podpis) a ty paměti jsou hrozný shity!!! Nejdou vůbec taktit!!! to jádro je ale zase naprosto skvělí!! Op OC mi v 3D Marku 03 vzrostl výkon skoro o 1000 bodů a to je dooost slušný no ne??!! a jádro je přitom dost "studený" že si myslím že by mu stačil klidně i pasív i po přetaktování!! Jen ty paměti ty mě ser...!! takže bych bral asi tu GeClube!!! je dražší asi o 600Kč ale má paměti asi 2.3ns!!
a co tato karta? oplati sa za tie karty?
http://www.czechcomputer.cz/product_...50075948D.html
nejake skusenosti s OC?
komp v podpise...
To at te ani nenapadne!!!Citace:
Původně odeslal tomase
Vždit to neni nic jinyho než 9550 s taktem 335/400!!!
Se podivej na obrazky tech karet Spapphire ATI 9550 a Sapphire ATI 9600 a zjistis sam ze as na chlazeni jsou ty karty naprosto ale naprosto shodne!!!
To si kup 9550 a flesni do ni bios s tyhle karty a neni co resit protoze kazda 9550 jede taktit min na 380/450MHz!! Ja to tak udelal a ted mam s ty mi 9550 ATI 9600 Non Pro a beha naprosto v pohode a to ji jeste mám na 398/460MHz!!! Skoda jen ze ty pameti nejdou vyc zvednout!! Ale za ty prachy je naprosto spickova!!
Já byt tebou tak si priplatim cirka 600 Kc a jdu do Geclube!!!
Sapphire jsou sice god ale Geclub je o dost lepsi!!
myslis tym tuto?
Kód:http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28763
Urcite ale kup si jen s 128Mb pametma protoze 256 stejne ta karta nevyuzije je to jen vyháneni penezCitace:
Původně odeslal tomase
ne mysli asi tuhle http://www.pctuning.cz/default.aspx?...ID=236&LayID=2Citace:
Původně odeslal tomase
ja som to myslel ci je rovnaky vyrobca ale uz som sa dozvedel rozdiel medzi GeCube a Club3d ..
a co toto?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28164
takt 400/400 ??
to je celkem dobra karta za malo penez!Citace:
Původně odeslal tomase
co vic by jsi chtel slyset?
Kdybys sis koupil 9550 tak jadro das taky urcite na 400 ale cenovej rozdil tam je malinkej
jdu do R9550 ale jeste nevim esi normal nebo xtreme - doufam ze bude slouzit ;)
Hoj
Mam zaujem o R9600Pro od Sapphire a to konkretne -
SAPPHIRE® ATI RADEON 9600PRO 128MB DDRAM AGP 600MHz ...z Agemu. Cena s DPH je - 4010 SK
Tych 600mhz je zrejme myslena pamet nie ??? Takze sa ani nahodou nemoze stat, ze dostanem tu Advantage (446mem) verziu ??? :idea:
Edit :tak som tam pisal a je to len verzia s 400mhz mem. A ani neni skladom ...
ahoj poradte jakou mam koupit ati 9550 do 3k thx
No bral bych GeCube Xtreme, popripade si priplatit jeste 3 kilca na InfiniteCitace:
Původně odeslal wolf00
Ps. Nevíte nekdo, s jakejma pametma chodej tedka ASUSy 9550GE, vim ze to neni zadny terno, ale je to bud do Durona 700 popr. do ty mí masiny, zalezi co bude vykonejsiho. V pondeli by snad mela prijit. Uz sem docela nastvanej, jelikoz uz tam prisla 9250 64bitová.
vybrano zatim mam je asus 9550ge 128mb/128bit maji to na cc
ausus neeee ;) To radsej SapphireCitace:
Původně odeslal wolf00
ok diky ta safina je asi o 3kila levnejsi takze vezmu tu.... :wink:
Lidi,rozhoduju mezi Gecube Extreme a Infinity (Radek 9550).Extreme ma nizsi takty a ma lepsi chlazeni(teda aspon vypada lip :),ale ta Infinity ma vyssi takty(a maji ji v Brne a nemusel bych resit postu)
Co myslite?
Pokud stojí stejný peníze tak vem klidně infinity :wink:Citace:
Původně odeslal butcherson
jj,rozdil je tak 100.Jenom resim to co uz lidi predemnou..jestli je Infinite taktla XT nebo pude jeste dobre taktovat..Citace:
Původně odeslal Exp
Co sem četl tak Extreme jely na 590/600,což se dá předpokládat i u těch Infinity,ale spíš bych to viděl o něco níž,jestli to má horší chladič.Citace:
Původně odeslal butcherson
Nemate typ kde Infinity sehnat?V Brne v Petracomp bude za 14 dni :?