mno to ja sme tez bez grafarny...ale na X800 cekam tak neprimo...az kvuli ni slevni ostatni :wink: (nebo kdyby se nahodou v rozumne dobe dostala tak na 10K bez dph...)
Printable View
mno to ja sme tez bez grafarny...ale na X800 cekam tak neprimo...az kvuli ni slevni ostatni :wink: (nebo kdyby se nahodou v rozumne dobe dostala tak na 10K bez dph...)
Ale takhle jsem nasraný už nebyl dlouho přátelé, to furt že je, pak není, zase je, už zase není .. :evil: .. a ještě navíc doma nemám net.
Pánové, nechci vám kazit radost ;D, ale přestože nemám moc rád Alzasoft, tak by nebylo na škodu se tam optat na X800PRO mají ho od MSI ikdyž je poněkud dražší, ale hlavně mají -údajně- možnost sehnat do 4 dnů MSI FX6800Ultra :eek: , otázkou je ale reálná dostupnost, takže pro tebe Marku, jako nedočkavce, by to mohla být dobrá alternativa :) Ikdyž teda ta cena je na šílená.
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=46378
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=46380
No já nejpozději do úterý budu mít MSI, tentokrát už na 100 procent .. asi :lol:
Já o tom vím, nicméně tomu nevěřím - tohle Alzáč dělá normálně, ale pak to trvá třeba měsíc ... Jinak 6800 ne :roll: :lol:
Měl by někdo zájem o HIS X800Pro za 14000Kč?
Do pátku jí můžete mít, kdyby měl někdo zájem, tak mi napište SZ, nová, nerozbalená.
Hahaha fakt jsem se pobavil. :lol: Ve VO proste vezmou obyc zbozi a hodej ho na testy a pak ho dostanou zpatky a hodej do vyprodeje..... Tak to je a ne jinak.Citace:
Původně odeslal Spajdr
2BeachKEN: Verit Alzasoftu ? Snilku..... ;D
Tak na CC uz maj ASUS
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27944
a MSI
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27944
ceny sice trochu natažený ale dodací lhůty u u obou 2 dny :o :o
akorát mam teď dilema do jaký jít.
Můžu mít HIS za 13800Kč, to nechceš? a měl bys to do pátku.Citace:
Původně odeslal susman
Ikdyž bych čekal víc ochoty u výrobců změnit ten původní chladič. :?
Mno nevím proč ale značka HIS mi nějak nesedí a navíc jsi zde myslím psal že byly nějaký neůspěchy s odemčením pipek.
EDIT: O chladiči bylo v recenzích psáno že jede relativně tiše tak proč ho měnit jedině za vodníka :-)
EDIT2: Tak jsem zkusil objednat toho ASUSE je k němu i webkamerka :-) Uvidíme jak to bude s tou dodávkou pokud se to bude nějak protahovat vždycky jí můži zrušit nebo ne? ale to patří spíš do sekce reklamace :arrow:
Já to nenabízím, ale jeden člověk má kus navíc, ty neúspěchy byly, ale na svethardware ty dva kousky co odemknuli jsou taky HIS, jiné značky se netestovaly moc na odemknutí, takže u HIS máš větší šanci než u Asus nebo MSI, protože je nikdo netestoval, záleží na tobě.Citace:
Původně odeslal susman
Odemčení pipek bych teda k výrobci (a zvlášť v téhle fázi) nevztahoval :wink:
Nevíte někdo, jestli ten větrák na Asusu svítí, případně jak?
Na Asus o tom svítícím větráku není ani zmínka.Citace:
Původně odeslal jan555
Na CC už pár kousků měli, ale zaprášilo se po nich ;D
ale prý v pondělí budou další :-) už taky bylo načase.
Hmmm, já teď počkám 14 dní a pak jestli nebude IceQ, nebo Gigouš (jako že asi ne), tak jdu pro Aušuse - aspoň má chladič přes paměti. Fakt nevím, kde je invence v chladičích (ale nepřekvapuje to), od Triplexu se X800 jmenuje eye-bomb jenom historicky, taky má standard chladič.
Není lepší klasický sapphire + revoltec BGA měděné pasivy? :-)Citace:
Původně odeslal jan555
A jak je tam asi dostaneš, když ten menší chladič (Sapphire a spol.) ty paměti z části překrývá, aha? Košer to asi nebude :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal Spajdr
Stejně je otázka (snad krátkého) času, než bude Silencer II :drool:
btw: ale ty hry a speciálně web kameru by si taky mohli strčit do (_Y_) :roll: :lol:
Jak asi, mám vodníka ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Já vím, ale JÁ ne :lol: A bohdá toho nebude :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal Spajdr
Ale třeba u FX 5900XT mi vodník nepomohl, měl jsem sice menší teplotu, ale to bylo tak vše, myslím že u X800Pro na tom taky moc nesejde, no uvidíme. Kdy budeš mít X800Pro? :-) mě mrží že všude jsou grafiky pryč y a nemá ji nikdo od nás z fóra.Citace:
Původně odeslal jan555
ja ji mam objednanou,a dnes mi slibili ze 7.6 bude a poslou ji.tak uvidim.
Já až se vrátím z dovčy - tzn. za 14 dní, nemá cenu, abych to teď naháněl (ono bych to zjevně stejně nestihl), aby se tam pak flákala :lol: , snad se to za ty 2 týdny trochu usadí ...? :roll:
No já jí budu mít nejpozději do toho 7.6. .. viď Radime :arrow: :lol: .. to nové tech demo má i v některých momentech na X800Pro i 22fps :roll: