tak se pridam, od vcera ASUS 4850 512mb+accelero s1 super:) takty jeste nevim. zatim v pc bezi stale 8800
Printable View
tak se pridam, od vcera ASUS 4850 512mb+accelero s1 super:) takty jeste nevim. zatim v pc bezi stale 8800
Dva týdny mám MSI R4850 - T2D512 (V803).
Teploty:
2D [@160:500] 70 ~ 76°C
3D [@625:988] 80 ~ 90°C
Od minulé středy Sapphire HD4850Toxic. Zalman super. Ještě jsem dlouhodobě nepařil ale teploty 42st.idle a asi 72st. po 35min.Crysis. A hlučnost je v pohodě mám v casu 2 přid.12cm fany AC jeden 1500ot.a 1000it. a skoro jsem to ani nepoznal, že jsem ji tam dal.
3dmark06: http://4um.overclocking.cz/showpost....&postcount=557
tak som kupil HD 4850 od gainward s dvojsolotovym chladicom, je to hruza hluk jak svina ale na moje prekvapenie tam niesu vobec chladene VRM moduly, karta je zatial stabilna len je problem s 2d sem tam sa zapne ati vpu recover, asi reinstal visty bude nasledovat, v Crysis ziadny problem, zatial som taktol na 700/1100 a pohoda len sa bojim ci mi karta neodide, kvoli VRM bez chladenia :o
Ta karta by mela mit vlastni navrh PCB, stejne tak predelanou napajeci cast, ktera zrejme takove chlazeni nepotrebuje, staci ofuk.
mne sa zda ze to ma referencny design ale nie som isty ;)
Podle fotek na CzC by mel mit stejny nereferncni navrh jako ma Golden Sample, s 3 fazovym napajenim jadra (misto 2-faze takze se mosfety muzou vic flakat :). Taky by mel mit pridavne napajeni 8pin misto 6pinu.
GS ma redukci z 6pinu na 8pin
jinak jadro mi podle ATT vyjelo (u GS) az na 770Mhz :-) ale dal jsem to netestoval, taktovat to stejne nebudu...
a ten dvojslotovy chladic se mi zda dost tichy a chladi vic nez dobre (pokud se ale rozjede na max tak to je vysavac, coz se mi pri hrani nikdy nestalo ani tak abych ho vubec nejak slysel)
ja mam asi smolu na kus mne ide ledva na 700 a pamete ani skoro vobec ale asi bude slaby zdroj mam tam LC power 550W co je dost shit nemam poriadnu utilitku na taktovanie riva tuner nevie 2d a catalysty tiez na hovno, tray tools neide na viste 64bit, nevie niekto poradiť nejaky slušný soft ??
Pod Vistou x64 jde taktování pokud vím jen přes ovladače. Samozřejmě se dá vyřadit kontrola podpisu ovladačů a pak to jde kdečím, ale to neberu jako řešení.
tak to je pekne na hovno nuz co zaujimave je ze v ovladacoch ked to pretocim tak to nejde ani na max co povolia cize 675/1050 ale cez riva tuner to ide stabilne na 700/1100 3 hod Stalker CS na max dx10, len to 2d nefakci ale asi vela moznosti nemam cakam na accelero tak aspon nebude robit kraval aj ked to bude v 2d na 700/1000 :mad:;):D