urcite, casem podlehne kazdej, me to trvalo asi pul roku co me lidi premlouvali, pote jsem to nahodil a uz jsem nemoh jinak 8-)
Printable View
urcite, casem podlehne kazdej, me to trvalo asi pul roku co me lidi premlouvali, pote jsem to nahodil a uz jsem nemoh jinak 8-)
Taky sem jí zkoušel, ale nakonec sem se stejně vrátil k Trillovi, protože funkce jaký má mi prostě Miranda nedá. Nevim no, mam dojem, že mi tam i nějak haproval contact list.Citace:
Původně odeslal howard
A to jsou ?Citace:
Původně odeslal kecinzer
2 kecinzer: To nema cenu, vzdej to. Podle me nenajdes vubec nic, co by miranda s nakym pluginem nedokazala, touhle dobou bude plugin na vsechno. Bohuzel :-). No ale zkusit to muzes.
[OT]No a jeste FF zacit pouzivat a bude to dokonale ;D[/OT]Citace:
Původně odeslal howard
[OT]: To me pripomina "...budete asimilovani, vas odpor je marny..." :-)
Tak mi ukaž, jak udělám v Mirandě, aby se mi po napsaní v chat okně např. /m napsalo co zrovna poslouchám ve winpamu a při přehrávání písniček vyjíždělo co mi právě hraje ;DCitace:
Původně odeslal howard
Tak to prvni udelas pluginem AMIP do winampu a to druhe treba pomoci WinampNotify 1.7.4 nebo Yet Another Winamp Notifier 1.0.1.0 do mirandy ;DCitace:
Původně odeslal kecinzer
Monsoon byl jsi rychlejsi :oops: ;DCitace:
Původně odeslal monsoon
Jen pekne tvrde do nich! >:} vitez je sice jasnej uz ted.
Tedy ja vazne nechapu, k cemu jsou v icq klientovi takovy kraviny, jako zobrazovani pisnicek, pocasi, nebo rss. To je jako kdybyste chodili k reznikovi kupovat kondenzatory a cedecka.
Podle me jsou smysluplne pouze ty pluginy, ktere se nejak chatovani tykaji. Vymyslete nekdo neco smysluplnejsiho, co miranda neumi. :-) Ale jak rikam, nema zadny smysl se tu o tom hadat, jediny, k cemu to snad jeste je, ze se lidi dozvi, ze existuje plno pluginu, o kterych by se jim ani nezdalo.
Ale taky neco nadhodim. Umi miranda zobrazovat prichody a odchody lidi a vsechny prichozi zpravy v malych okynkach vpravo dole nad systray, ktere za chvilicku zmizi?
To bys pochopil na IRC :wink:Citace:
Původně odeslal howard
Ja to taky pouzivam, i kdyz ne v mirande ale v mIRC.....
2howard: jo to taky nechapu, na takovyhle veci je prece Samurize ;D
Nevím, jestli příchody lidí, ale příchozí zprávy ano. Příchody lidí jsou signalizovány rozblikáním ikony programu v systray.Citace:
Původně odeslal howard
Ale ja chci, aby se prichozi zprava objevila v malem okynku nad systray a po 10sec sama zmizela. Ma to vyhodu, kdyz vam nekdo napise, tak nemusite nikam klikat, pri praci to nerusi tolik.
a co takhle nastavit v mirande to, aby se zavrelo chat okno po x sekundach neaktivity? jde to? :-)
Pouzivam dlhu dobu Mirandu, pred tym som dlhsiu dobu pouzival Trillian.
Je nejaky plugin do Mirandy, ktory mi ju prinuti ukladat historiu prijatych/odoslanych sprav namiesto do velkeho maglajsu v DAT subore, do prehladne ulozenych textovych suborov podobne, ako to robi Trillian ???
History++ plugin ti vyexportuje historii do ceho budes chtit - do txt, do xml, do html.Citace:
Původně odeslal PiT
To samozrejme viem, ale ako sklbit historiu ICQ, potom Trilliana a Mirandy dohromady, ked Miranda ako jedina ma vsetko narvate v jednom blbom subore ???Citace:
Původně odeslal Dawe
No a tyhle drobnosti jsou prave ty veci, ktere brani prechodu na jinyho klienta.
Vy s tou historii ale nadelate....
Tak si ty milostny a vydercsky dopisy ukladejte jinam sakra ;D
PiTe chapu spravne ze chces aby miranda napojila ukladani od jednotlivych kontaktu do samostatnych dejme tomu txt souboru a nechces to delt rucne ? :-) :wink:
PiT nemyslis ze ulozeni historie v prehlednych textovych souborech je tak trochu nebezpecne ;D
Ale dobre mozna sem paranoidni a jelikoz historii nechci mazat, tak sem rad ze je v DATu kterej je pro normalni lidi necitelnej
Presne tak.Citace:
Původně odeslal Dawe
[edit]
Alebo nejako rozumne narvat stare kecy do toho DAT suboru...
Ani by som nepovedal, kedze ich mas ukladane v tebou zadanej zlozke narozdiel od mirandy, kde vies presne na akom mieste sa DAT subor nachadza ;)Citace:
Původně odeslal DeeKay
PiT: a ma to taky tebou zadane jmeno a priponu? :D
mozno to tu uz bolo...
neviete ako sa daju exportovat kontakty z mirandy, ked chcem prejst na trillian? :oops:
Miranda si uklada kontakty na serveru ICQ... takze je jen sesynchronizujes a pokud trilian uz umi taky serverside list tak nainstalujes trillian a mas je tam