Já si tam jezdím vždycky sám :-)
A ještě ani jednou jsem nevzpěral vždycky mi to nosil ten kluk ;D
Printable View
Já si tam jezdím vždycky sám :-)
A ještě ani jednou jsem nevzpěral vždycky mi to nosil ten kluk ;D
takze sem zjistil ze se mi ten obraz klepe i pri 1600x1200 takze je to pekne na...tak me napada nevite kde by se dal tenhle monas prodat nakymu blbovi treba za dvojnasobek ceny? ??? :wink:
Dawe,
už jsem se nejspíš někdy v minulosti ptal, ale nedostal jsem od nikoho odpověď. Nevíš, jak se dá tu P1110 dostat do servisního menu???
Případně někdo jiný na to přišel???
Pokud ja vim tak bohuzel zatim neprisel.....
dotaz pro zasvecene osoby, Dell 1626HT nebo IBM P260 ??? cena 4700 nebo 5000 bez dph
obrazovka je uplne stejna, vybirej podle vzhledu.Citace:
Původně odeslal Lukoborec
EDIT: Ted jsem si fsiml, ze to IBM ma TCO99 a vyssi vert. i horizont. obnov. frekvence.
Z vlastni zkusenosti ma to IBM opravdu bombovej obraz. Ta vyssi cena za to stoji.
asi do nej pudu, taky byl muj favorit ;DCitace:
Původně odeslal Buddha
co rikate na tohle : http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=40435 nedivejte se na cenu ale na typ prosim
Tak asi 14 dni mam 21"IBM P275. Koupil jsem ho za 7000Kc z Importeru,
je krasne ostry to jsem od CRT vubec necekal... Ma take DVI vstup, ale nedari se me ho rozchodit, nevite jak na to ???
teda, nevím, jestli mi něco neušlo, ale není DVI digitální vstup? Nějak nechápu, co by jako dělal na analogovým monitoru ??? Nesplet sis to?Citace:
Původně odeslal Michall
Citace:
Původně odeslal Staňour
Taky jsem tomu neveril, ale jak me prisel domu tak az na vlastmi oci jsem se presvedcil, ze tam zkutecne je.
Zkousel jsem zapojeni pres VGA kabl z grafiky vystup VGA a do monitoru ho pripojit pres redukci do DVI a jde bez problemu, ale jak ho zapojim pres DVI kabl monitor je bez signalu....
A nie je to tak, že monitor má len koncovku, ktorá vyzerá ako DVI a nie je ? To aby bol monitor pripravený, keď budú už len grafiky a káble s takýmito rozvodkami... Ak sa nemýlim, tak cez rovnkaú koncovku môže ísť aj analog, aj digital ale líšia sa nejakým usporiadaním kontaktov...Citace:
Původně odeslal Michall
Dival jsem se na stranky vyrobce a maji tam DVI-ACitace:
Původně odeslal LtK
Jak rikas, asi to znamena, ze koncovka je DVI, ale jenom tak vypada asi jede jen s analogvym signalem. Nejak me uchazi smysl tohoto reseni... ???
Troufám si tvdit že se to s DVI má tak, že je pamatováno i na analogové signály, proto podle mého názoru stačí mít kartu která to podopruje, třeba můj Radeon to umí, a pak už jen stačí plný DVI kabel se všemi konektory, bohužel ten jsem ještě v ruce neměl, každopádně když se mrkneš na tu redukci tak ta má všechny, zatímco kabel má jen některé. Potom je ale přenos stejně analogový, takže to až takový význam nemá.
Mám spíš jiný problém, používám tento monitor v rozlišení 1280x960@100Hz a pozoruji na něm jednu velkou vadu a to kovergenci v rozích. Nedaří se mi to zarovnat ani dlooouhým nastavováním, nenapadá někoho z vás něco?
musis si s tim pohrat :wink:
ale pokud to opravdu jede dost rozdilne v rozich a uprostred je to ostry a cisty, tak se spis podivej po magnetickym ruseni blizko monasu (zpravidla repro, lampicka,...)
EDIT: nejni nad to si pro ten monas dojet osobne a na miste vyzkouset a vybirat (v Importeru jsou fakt ochotny). ;D
Pravěže jsem si s tím vyhrál až dost. Je to tak že ten monitor má 4 druhy oprav konvergence. Horizontální, vertikální, horní horizontální a dolní horizontální, ale ať se snažím jak chci tak se mi dobrého výsledku nedostává, není to bohužel jen u jednoho kusu. Grafika je OK, je to Radeon 9800.Citace:
Původně odeslal Buddha
Repráky mám 4m od Monitoru a lampičku metr. Zkoušel jsem i ten digitální ten mi prozměnu dělal strašné duchy. Mám sto chutí ho vrátit (mám ho 8 dní) a koupit místo něj LCD.
Jo ještě jedna věc a to že při nižších obnovovacích frekvencích je to ok. od 85Hz v jakémkoliv rozumném rozlišení (1280/960) to stojí za prd. Nemá třeba nějáké servisní nastavení či co?
Tam kde jsem ho kupoval mi říkali abych ho nechal zahřát že se sám zaostří ale to je blbost to neni ostření, ale jen korekce jasu, kontrastu a barev.
nechci zakladat novej thread ale co rikate na tohle
http://www.pcskonto.cz/?cls=ProductDetail&pro_id=11183
To je klasickej Diamondtron - mame naky v praci a me nesedej...... :| Neni nad klasickej Trinitron. Ja bych ted volil IBM p260 :arrow: http://www.monitory.prodejce.cz/48x0.htm Mas ho rovnou i cernej a ne hnusne bilej :wink:Citace:
Původně odeslal J!mmY
dotaz, ted budou mit v importeru IBM p275, je to velkej rozdil od p260?
(parametry jsou celkem stejny)
Belinea? A jinak jsi zdravy? :lol:Citace:
Původně odeslal J!mmY
Citace:
Původně odeslal milka
P275 je nastupce P260
P275 jsem si koupil v lete v importeru jako meziclanek mezi 19" LCD, pouzivam rozliseni 1280x960 100Hz a jede bez problemu, ma krasne ostry obraz a zive barvy. Pred tim jsem mel 17"AOC,a na to se nehodilo divat..
P275= novejsi, lepsi :wink:
Já se chystám koupit černou IBM P275. Myslíte že když je stav popsán jako nový a perfektní tovární seřízení, tak že moc neriskuju když si ho nechám poslat bez osobní kontroly?
Bral bych to u firmy na kterou dal dawe odkaz o pár příspěvků dřív.
Navíc mám snad právo vrátit to do 14 dnů bez udání důvodů, tak snad to bude v pohodě.
Kdyby měl někdo tip na lepší, případně levnější moncl, tak budu rád.
Nemusí být černý, ale je to velké plus.
Dík
klasickej diamondtron to neni - je to NFko.... :roll:Citace:
Původně odeslal Dawe
v pripade belinea bych se tomu vyhnul, ale pokud by slo o lepsi znacky preferuju Mitsubishackou obrazovku (diamondtron) nad Sonackou (trinitron), diky konstrukci nevypada jak propadla dovnitr a povetsinou ma lepsi barvy (pokud neni dojebana implementaci firem jako AOC nebo belinea ktery jevne berou naky Bckovy kusy)
Jinak P275 jsou dobry monitory, ale chce to vybirat konkretni kus, stejne jako uz od probehnuvsiho nakupu 21" Dellu u stejny firmy je tezky najit monitor s super ostrosti, barevnou homogenitou, konvergenci a zaroven dostatecnym kontrastem, vetsinou splnujou jen nektery z predpokladu, ale da se.... :wink:
No já mám momentálně targu 19, což je asi stejná třída jako AOC.
Nemám žádný přehnaný požadavky, v podstatě mi skoro stačí abych si nepohoršil s kvalitou. A navíc je nemají skladem, jenom na objednávku, takže si moc vybrat nemůžu.
Takže se rozhoduju mezi Dell P1130 za 6500,- a IBM P275 za 6300,-
Nemůžu je mezi sebou porovna, páč je nemají skladem. Ten Dell je o rok mladší a "prý" téměř nepoužívaný. Takže pokud můžete, doporučte kterej monitor je asi lepší, dík.