no to tezko pokud nepojede server :-)
myslim ze uz dosahli nezpracovatelnyho mnozstvi hesel a informaci o pc tak uz toho muzou nechat ... ted jen tak mimochodem zacnou s vykradanim a hackovanim :evil: ;D
Printable View
no to tezko pokud nepojede server :-)
myslim ze uz dosahli nezpracovatelnyho mnozstvi hesel a informaci o pc tak uz toho muzou nechat ... ted jen tak mimochodem zacnou s vykradanim a hackovanim :evil: ;D
Mysleim ze nejsem sam ale dosel mi od nich mejl, tak kdyby nekomu nedosel tak tady je vysvetleni:
Citace:
Původně odeslal WhatPulse
Citace:
Původně odeslal jedik
Tak uz to zase jede ale nejde mi pulsovat :cry:
Tak sem zkusil reinstall a on se mi nainstaluje ale neprihlasi :!:
Funguje Vam?
Nefunguje a vyzera to tak, ze ani nemaju zalohy zo servera. Skus sa pozret, kde je v statistikach tym CR. Ciste 32 miesto.
Muheheeee koukam ze jim to trosku vic spadlo a obnovili tak 14 dni starou zalohu LOLCitace:
Původně odeslal jedik
takze jsem v poradi naseho tymu skoro neklesnul! ;D
a az poslu ten pulse co me ted ceka... tak o par mist vylitnu nahoru ;)
btw. pulsovat mi taky nejde.
Neviete citat slepejsi? Je to tam velkym cervenym!
Note, pulsing does not work yet due to the current server move, this will be solved on monday morning (CET)
jezis ten WhatPulse je zacarovanej ... nejdriv prijdu kuli resu o 100k a ted o 260k kuli servru :cry: :cry:
zpet na druhe strance :-(
koukejte pulzovat vic :))
oops nejak mi to tam pulzlo nesmysl :-)
LMAOCitace:
Původně odeslal Madmax.CZ™
jak si ten nesmysl vyrobil? ;D
edit
btw. vypada to ze se par lidi bude muset regnout znova :?
Taky tam mate haluz, ze kdyz se podivate na statistiky, tak tam mate jen svuj posledni puls (popr. puls od doby, kdy to zase funguje), ale kdyz se podivate na statistiky tymu/statu, tak je to ok (vas pocet klaves a kliku mysi)?
Edit: jak se koukam na statistiky tymu ... na klavesy sem sic v dali, ale na mysce vedu ;D
Citace:
Původně odeslal Marty
v praci na pc kolega delal homecredit a ono to klikalo a klikalo cely vikend :-)
teda ale uz me to stve. mam tu 83k keystrokes a 22k clicks a furt mi nejde pulznout :? uz sem podle jejich rad na webu restartnul klienta (potom i celej kompl), ale furt nic
U me to stejne :/Citace:
Původně odeslal ripper
kurwa mac, prisiel som o cca. 700 000keys
obnovili teda dost stare zalohy.
imo pekna blbost je to ze my aj z klienta odpocitalo tie keys. Keby si server stiahol stats z klienta nebol by som prisiel o nic.
tak uz mi to jede :-) hned je tam o 100k keys vic 8-)Citace:
Původně odeslal ripper
5 týdnů bez počítače, to jsem zvědav, jestli se ještě dokážu vyhrabat ze spodních příček statistiky... :o
nedokazes :mweheh: :lol:Citace:
Původně odeslal Croog
koukam CR se rychle zene dopredu ;D
no jen tak dal ale ted uz to asi pujde hur ...sou tam staty s velkym poctem uzivatelu :|
Po tom vypadku a naslednej strate 150.000 keystrokes mi klesla moralka na minimum... :? :evil:
Ja uz som s WhatPulse skoncil. Proste stacilo. Kazdy druhy den vypadok - no mozem sa im na to vysulozit.
v teto instalaci win to jeste mam, ale ted udelam novou se sp2 a tam uz to rozhodne nebude
...a ani nepude ;DCitace:
Původně odeslal monsoon
ale jo, pujde, ted tam mam taky sp2 a jede to, ale vytvoril jsem si instalacku woken uz s sp2, tak chci to znova cely nainstalova, aby v tom nebyl takovej bordel. ale jinak v sp2 jedeCitace:
Původně odeslal SAPiD