neboj, do zimnich to snad bude ;DCitace:
Původně odeslal Dj Google
Printable View
neboj, do zimnich to snad bude ;DCitace:
Původně odeslal Dj Google
No, to si mě teda potěšil. :evil:
Podla mna to do prazdnin doma mat urcite nebudeme to keby islo aj letecky.
To Millisx: ako sestra uz si ju pripravil psychycky na to ze bude lepit a balit nase nalepky ;D ;D ;D .A nech sa nepomyli 8-) :wink:
Měly být už v pátek, ale prý mají zrovna v prdeli tu mašinu. strašně se mi omlouvala, ale prý jí technik odešel i s pumpou :evil: ???
budou alespon do LAN PARTY? ???
Akej LAN Party u nas sa tiez take nieco bude konat asi v JULI a v PO tiez tak nejak.
Je pekne ze sa tak ludia schadzaju...
hlavně aby už to byo kamarádí už jsou nervníCitace:
Původně odeslal Millisx
To je škoda,že to asi nebude do prázdnin,chtěl jsem si to vzít na lanku abych měl něco co někdo nemá ;DCitace:
Původně odeslal eraser
Tak ja tiez dufam ze to bude cim skor ale zavisi to od prilis vela ludi aby sme mohli klast nejake brutalne poziadavky.
jestli to bude do OC Lanparty tak tam to bude mit snad kazdej druhej ;D
hej do práznin to snad bude ne ? no tak řekněte že to bude do prázdninCitace:
Původně odeslal valmet
Na na OC LP to nebude :wink: To má bejt mini lanka asi 30 lidí ;DCitace:
Původně odeslal Maxik
eraser:když se budeš dvakrát denně modlit,tak to určitě do prázdnin bude :wink:
No ja dufam ze aspon do konca tyzdna budeme vediet aspon kedy to ma byt hotove.
P.S. Ja sa uz modlim.... :idea:
Citace:
Původně odeslal ManDark
modleme se, modleme se, bosa noha, bosa noha.......
Tež se modlím. Už to nezáleží na mě. Ale už to bude, brzo
a bude to teda do prázdnin?Citace:
Původně odeslal Millisx
eraser: Covece ty ses votravnej jak osina v pr...li ;D
Milisx: fajn :)
Uz se tesim az si vylepim na kejs Athlon XP :D
povedal stary Intelak :DCitace:
Původně odeslal DeeKay
samozrejme samolepka AMD - IntelKiller poputuje i na kejs moji sekundarni sestavy P3 933 ;DCitace:
Původně odeslal Semik
aby ti ten komp pak neprestal fachat :mweheh:Citace:
Původně odeslal DeeKay
to se nestane, dyt je to prece INTEL :o ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Maxik
Tak vy ste tu teda riadne cisla lepit Intel killller na intel-a, ale no co kazdy podla vkusu.
Ja sa tiez tesim, a neviem sa dockat.
P.S. Asi sa tu dlhsie neozvem mam totiz vyhazof z Gympla, kde som mal civilku ze nemaju na mna peniaze prasata urcite je za tym nieco ine.......
No kazdo padne nech yije OCCZ a AMD.....
Time to deadline.....10.....9.....8.......
2Millisx: ...to odpocitavas civilku do civilu :lol: :lol: :lol: alebo deadline vyroby nalepiek :wink: ;D ;D
7.......
Ty máš nápady :o
BTW ± 300 days(už stříhám metr :D ) ;D
...no moment tak to teda nechapem co odpocitavas takymto rychlym sposobom :eek:
...tak to mas uz potom za par :lol: :lol: :lol: cca. 2mesiace do civilu :arrow: teda je v CZ civilka tiez 12 mes. jak ZVS nie ???
civilka je 18 měsíců, ještě mi chybí 9, 1/2, :wink:
A kdo říkal, že odpočítávám rychle???
6.........
5.........4.........
3........ ???
;D ;D ;D ;D :wink:Citace:
Původně odeslal Maxik
...zeby bolo dalsie cislo 2 ??? :lol: kuwa millisX uz mi vysvetlis co je to za deadline ??? ??? ??? ??? :evil: :evil: :evil:
ze by...........? :D
Vysvětlím, za 2x10min přijedou stěhováci ;D ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Ne vážně, vyčkej.......tohle mě baví :D :idea: ale já myslím, že víš, ale nemáš odvahu se zeptat ;D
huh, zase blbnu z hladu :arrow:
EDIT 2.75....... ;D
...jasne ze viem a jasne ze sa nebojim opytat ani nic ine ;D zeby si zohnal pumpicku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tlačíš ??? :smoke:
2.7........
:mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh:
... :eek: deadline nam nejak zmrzla :-o 40minut a nic, no toto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja sem byl na obede :oops:
2.23........
2maxik: ...aha a co MillisX ??? uziva si pumpicku http://www.overclocking.cz/4um/image...con_muhehe.gif
Teď jsem přišel z oběda :PCitace:
2..............
...nezahovaraj 90minut na obede co by si tam robil :lol: :lol: ze som sa trafil do tej pumpicky http://www.overclocking.cz/4um/image...con_muhehe.gifCitace:
Původně odeslal Millisx
Kuš furt
2.1 ???
1........ Start a koukej to vybalit :!:
;D :lol: :lol: :lol: Tak som sa zase pekne pobavil uz to je jak na IRC co otazka hned odpoved.... 8-)
2 Millisx tak co to vlastene odpocitavas a v akom formate su tie cisla sekundy ci dni.....
Uz nas tolko nenatahuj.......nech sa od tolkej radosti nezblaznime..
jj, konečně se někdo zeptal na formát číslic.
BTW poďte někdo na irc, celkem se nudím.
http://www.irc.cz/cgi-bin/irc.cgi
channel #overclocking
EDIT: trochu déle to načítá
Hele, nepostujte tady taky blbosti nebo totu zamknu ;D
Co to sakra počítáš Millisxi? ???
1........
Nějak jsem se ztratil :? :wink: ,,, ale znova to číst nebudu ;D
..........0
DONE.........HOTOVE........
http://www.e-motional.com/images/fireworks-03.jpg
Huráááá
Heeezký :) takže někteří naši kolegová je dostanou za vysvědčení co :)
btw.. mají lesklej nebo matnej povrch?
Mám dojem že lesklej, a jsou nádherné.
ja ich uz chcem mat tuuuuuuuuuuu !!!!!!!
:drool: :!: :P :cry:
2millisx: ...tak ta deadline sa nakoniec pretiahla az do dneska ??? no neva :wink: hlavne, ze uz su hotove ;D ;D ;D ;D :idea: a dufam, ze urobis este countdown nez to rozosles :lol: :lol: :lol:
Citace:
Víš, ono to přesně takhle bylo v plánu ;D
...podla pokecu na IRC som myslel, ze pre ne mas ist uz vcera po robote ??? no nic :wink:
no urcite pro ne jel, ale parchant jeden nas napinal az do dneska ;D
tak uz to rozesilej ;D
2honzAK: ...budeme musiet pockat na dalsi countdown http://www.overclocking.cz/4um/image...t_icon_cry.gif
Sak to sa musel este pokochat a ofotit ich.....to nie len tak
A co sak taky paradny ohnostroj spravit viete kolko to da roboty ani sme ho nepochvalili..
Ale vyzera to velmo super. Uz sa veeeelmi tesim. ;D ;D
Hlavne ze to mas doma, teraz je to uz len ta tebe....Tak sa snaz.
Tak kde to je?? Posilej posilej..:o)))
Vypadaji fakt moc pekne...
hehe jako já když jsem posílal fany na Slovensko :)Citace:
Původně odeslal ManDark
Citace:
hehe, nechápeš. Mám net jen v práci, takže jsem pro ně jel a v práci jsem až dneska. ;D
BTW pošlu to až příští týden, nejsem stroj. Leda že byste mi to někdo přišli nastříhat :D A to počítání.
yuchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.. .slííííííííííííííííííííííí ííííínt...Milisinx: ďakujem, ďakujem ;D už aby to bylo doma :)))))
Tak tak, aby to uz pomaly bolo doma.
2 Millisx: Ked ti u mna nebude vychadzat na postovne som si sai 2 najviac objednal, tak daj vediet ja ti poslem este doplnkovo peniaze naviac a preddavok aj za podlozky. ;D ;D :lol: :lol:
Než zmizím na víkend, neodpustím si párperliček, které mi poněkud naháněly strach.
1. Oni nebyli schopni si ty návrhy stáhnout, vůbec, ani z webu, snad ani z mailu. Až si je stáhli, tak že jim to zase nejde otevřít. Tak to Jendo předělával do Corel6(THx).
2. Až jsem jim to poslal, tak mi volali, že už se to dělá, a že cena teda je , jak jsme se domluvili, +22%DPH :eek: Říkám, to jsme si nedomluvili, to mi nikdo neřekl. Fakt jsme vám to neřekli, tak dobře, nějak to vyřešíme. No a pak mi volali druhý den, že už to mělo být, ale že se jim pokazila ta mašina. To už jsem byl plný pochybností, ale nedal jsem to znát. No a včera mi volali, že už si pro to mám přijít. Proto ten countdown. Ale nenapsal jsem, že to mám, dokud jsem to neměl v ruce. Proto skončil včera na 1.
3. Takže to nakonec vyšlo, příští týden by to většina z vás měla mít doma.
Děkuji všem za projevenou důvěru, doufám, že jsem nezklamal(nezklamal ;D ) a doufám, že se svým zbožím budete mooc spokojeni.
Toť skoro fsio, co se týká nálepek.
Děkovné dopisy samo že příjmám.
BTW nechce někdo OC tričko nebo podložku pod myš >:} >:}
EDIT: 2ManDark>Nexapem s tou podlozkou ???
...a jak to dopadlo s tou DPH ???
No, dali mi to dle domluvy, asi tušili, že ze mě víc nedostanou no a už to měli ve výrobě. bral jsem to jako podraz.
...aspon, ze tak :wink:
...ohladne podlozky: pamatas na vcerjsiu story od Deeho a Maxika ohladom podloziek ??? aspon by bola prca ;D :lol: :lol: :lol:
Citace:
Ááááá, tak takhle......, no to by teda byla. :D :D
:drool: JÁ CHCI TRIČKO !!!!! Kolik stojí? :drool:
Táák, a dneska se bude radovat první člověk, osobní předání a jméno je.........chvilka napětí........el_barto :!: ;D
:drool: :cry: ach už abych je měl doma :)
oh shit to plato s nálepkama vypadá fakt hustěě, tak to koukej rozeslat
Tak ty nalepky uz mam doma a jsou fakt dos SUPER proste SUPER ----unikát a mám je první---- a vy je nemate hihihihihihihihihihihihihihihi taková radost .... (jak málo mi stačí ke štěstí )
inac mozno ste si na to mali dat copyrak,teraz to moze ta firma predavat dalej...urcite to budu ludia chciet ak spravia nejaku mensiu reklamu napr. na nete...
Kua to by som si mal ísť tie návrhy "rýchlo a zbesilo" zaregistrovať :wink: :arrow: :lol: ;D :lol: ;D :lol: ;D :lol: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Jakou nenávist dokáží tato slova vyvolat ;DCitace:
Původně odeslal el_Barto
Tak ja som v pohode nezeby som nezavidel ale nech sa tesi sak, ked som uz vydrzal ten mesiac ci viac tak tych par dni to hadam uz nejak prezijem.
2 Millisx> to akoze z polovice vazne, ako keby sa nahodou k takemu niecomu dostalo, a z polovice sranda.
2 Millisx P.S. 2> Sak si este pred tym co si sa na to opytal mna tak si sa pytal ze ci niekto nechce podlozku alebo tricko ??? ???, tak sem tam nechapem preco si to nepochopil, :?
Ale sranda musi byt, no dufam ze tie nalepky nedopadnu ako to co Spominal DeeKay a Maxik ;D ;D :evil: :evil: , este ze to vie len par ludi....
Ta puberta musí být strašná věc...Citace:
Původně odeslal el_Barto
Diky Millisx,dobrá práce :wink:
plně s tebou souhlasím, jak to že je má první zrovna on????Citace:
Původně odeslal Unz
protoze si pro to osobne prijel ....
jo no puberta je sfinstvo me to niciiiiiiiiiiiiiiiii asi me to zabije ale je to sranda ::::::::::::::::::::::::: PUBERTA RULEZ
jo no tim to bude prijel sem si prvni .... ale jsou fakt super
pise vam to taky strana 50 z 49 mi to tak pise ( to je blbost ne ??? )
jj je to divné, puberta už je zaplt pan buh pryčCitace:
Původně odeslal el_Barto
Huraaa, uz se ji nemuzu dockat.
Thx a lot Millisx.
No, přes víkend sem na to nešáh :oops: , tak to dělám teď. Dneska nestihnu odbavit víc než polovinu. Tzn. dneska by měli odejít ti, kteří mi neposílali ani obálku ani známku(v rámci ulehčení práce), složenkáři jdou taky dneska. Zbytek, wait a moment, pls 8-)
Poslal sem ti asi 12 korun navrch prave na tu obalku a znamku ;D
No a jdeš dneska :oops: chápej, je s tím dost práce, tak abych si to ulehčil, tisknu jen štítky. Nemám na to ještě hlídat, jestli si nenechám něčí obálku. Takže si v noci odpočinu a ráno jdu na to. ;D :smoke:Citace:
Původně odeslal honzAK
a už se to začallo rozesílat? Je s tim sakra hodně práce jak tak koukám ,co millisx?
Klídek, nikam nespěchej, ať nejsou reklamace. Jinak bude mít tenhle thread dobrých 100 stránek... :lol:
Podle mého nejlepšího vědomí a svědomí prohlašuju, že vše dělám čestně, každému dám do obálky to, co si zaplatil a vědomě nikoho neošidím. Z toho plyne že reklamace neberu :idea:Citace:
Původně odeslal jagoro
No a o tom právě mluvím, ne? Když podlehneš nátlaku té bandy puberťáků, aby to měli doma už minulý měsíc, mohl bys NEVĚDOMKY NEBO NECHTĚNĚ něco splést, což by znamenalo další zoufalé výkřiky, možná i zhroucení labilnějších povah. A to nikdo nechceme, proto říkám klídek... ;D ;D ;D
Neboj, ja su kliďas a jen tak mě něco nerozhodí :wink:Citace:
Původně odeslal jagoro
EDIT: Akorát, že mi to lepidlo z obálek začíná i chutnat :roll: :oops: :evil:
to vidimeCitace:
Původně odeslal Millisx
ale uz sa velmi tesim
2 millisx a jak si na tom s rozesilanim kolik ti toho jeste chybi
Tebe jsem dnes v plánu neměl, ale jak vidím tu zoufalost, udělám vyjímku :wink:Citace:
Původně odeslal eraser
...mne mozes poslat aj zajtra :wink:
jj, mám to v plánu :wink:Citace: