No já mám jen nějaký šitózní kejs se ještě šitóznějším zdrojem a když v sandře koukám na voltáž a dostatečně rychle to obnovuju tak se mi voltáž na CPU mění až o 0,5V
Printable View
No já mám jen nějaký šitózní kejs se ještě šitóznějším zdrojem a když v sandře koukám na voltáž a dostatečně rychle to obnovuju tak se mi voltáž na CPU mění až o 0,5V
0,5 V?? To je trochu moc velké kolísání...
Není to spíš 0,05 V??
??? ??? ???
žádný překlep až 0,5 VCitace:
Původně odeslal *VIPER*
A co zkusit nějaký jiný soft - Speedfan, MBM, případně vlézt do BIOSu???
Pak kdyžtak napiš...
Ale podle mě je to chyba Sandry, 0,5V je strašně moc...
to je IMHO nemozne pri napajacom napeti 1.5V+- by ti ten procak vytuhol pri pohybe dole a zahorel pri pohybe hore ..Citace:
Původně odeslal *VIPER*
MadCap
Nainstaluj MBM, tammas aj historiu low/highCitace:
Původně odeslal P.D.
Já vím, že kolísání o 0,5V by ten procesor nerozdejchal, tak mu píšu ať to změří v něčem jiném...Citace:
Původně odeslal MadCap
:wink:
Taketo kolisanie by bol ofakt velmi velke...skus zmerat v inom programe, rpipadne vymen zdroj za iny a uvidis.
Tak jsem to zkusi znovu a litá to asi "jen" o 0,07 V jeto normální ??? Mám strach že když to taktím tak se to těmahle výchylkama stává strašně nestabilní
O 0.07 mi to lítá taky a to mám 350W Fortrona...
A dalo by se to ještě nějak vychytat, třeba UPSkou ???Citace:
Původně odeslal Don Carlos
Nevim.
Taky to muze byt stabilizatorama na desce...
Ked o 0.07 smerom dole tak je to v poriadku.Citace:
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=24471
Bude to nejspíš deskou ...
Mno nejdřív mi to klesne o 0,25 V a teprve pak to lítá o těch 0,07V. Když tak skoukněte mou sestavu a povězte jaký zdroj by byl na to nejlepší.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Nezalezi na tom aku mas zostavu, tie zdroje co sa davaju spolu s case su dobre akurat do kancelarii. Poobzeraj sa po nejakom 360W znackovom, sa ti to oplati kupit aj ako investicia do buducnosti, silnejsie nepotrebujes ani potrebovat nebudes,akurat ti zvysia ucet za elektrinu. Procaky teraz smeruju do 90nm a VGA mieria rovnakym smerom takze uz by nemal dalej rast celkovy odber prudu v PCCitace:
Původně odeslal P.D.
"silnejsie nepotrebujes ani potrebovat nebudes,akurat ti zvysia ucet za elektrinu" - neblazni, comp si prece vezme jenom tolik kolik potrebuje, at uz je zdroj 200W nebo 400W.
Tež si myslím.Označení 300W,nebo 400W znamená jen jaký maximální výkon,který ti tahá elektronika uvnitř PC, ten zdroj zvládneCitace:
he he,to je u P4 normální..v zátěži se snižuje napětí a zvyšuje proud, je to tak vymyšlený,... se nevzrušuj :) mám už 4 desku pro P4 a druhej zdroj (ted 420W)a dělá to všude stejně. Dřív jsem se taky rozčiloval, dokud jsem nezjistil, jak to s tim je.Citace:
Původně odeslal P.D.