Podle stránek MSI tato deska nepodporuje 333 MHz procesory a podporuje maximálně Thoroughbred 2600+ Můžete mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit? Nerad bych koupil procesor, které by mi potom nejel:-( Jestli s tím máte nějaké zkušenosti, tak sem s tím.
Printable View
Podle stránek MSI tato deska nepodporuje 333 MHz procesory a podporuje maximálně Thoroughbred 2600+ Můžete mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit? Nerad bych koupil procesor, které by mi potom nejel:-( Jestli s tím máte nějaké zkušenosti, tak sem s tím.
Predtim som mal MSI KT3ULTRA-ARU a FSB 166MHz v pohode - ma delicku1/5, "naskakuje" pri 152/153MHz (mal som 1700+ThB0 @12,5x166). KT3 preto nepodporuje oficialne FSB 166MHz lebo nevie automaticky rozpoznat CPU s FSB 166MHz. Inac treba dat pozor na nastavenie Biosu. CPU COMMAND( ??? nepamatam si presne) musi byt na "NORMAL", inac sa doska nerozbehne pri FSB 166MHZ
No mam rovanke skusenosti, proste to funguje a delicka 1/5 nabieha presne pri 152/153 MHz FSB. (mal som doma asi 3 kusy a vsetky no problem).
Takže Barton 2500+ na tom pojede. To je super!
jj s tim commandem stejna zkusenost NORMAL nebo deska hlasi chybu RAM ;DCitace:
Původně odeslal Laci
Zkousel jsi to na FAST???
Islo to len na NORMAL
no ja jenom doplnim ze podle manualu co mam k desce fsb 166 oficialne podporuje....nevim proc se ted chovaji jako ze ne...asi chteli prodavat KT3Ultra2...kdo vi...Citace:
Původně odeslal Newman81
NO ten Barton 2500+ by ti na tom mal bezat bez problemov..
Přesně, já jsem tu desku kupoval před rokem s tím, že až vyjdou 333 MHz Athlony, tak ho do ní hodím a pošlape bez problémů. V tom manuálu je opravdu podpora FSB 166 MHz, takže fakt nevím, o co MSI jde.
Ja mam Bartona 2500+ a jede v ni uplne suprove zatim 2,26Ghz na 1,65V prima stable :-)
Já bych vás shrnul asi tak vydaní KT3 Ultra 2 je čistě marketinkovej tah. Jinak souhlsím, že Bartík 2500 v pohodě tady chodí.
len si daj bacha na to aku reviziu tej dosky mas. Totiz revizie CD a nizsie nepodporovali 166FSB a nemali ani 1/5 delicku.
revizie CE a vyssie podporovali fsb 166 (neofic) a mali aj delicku 1/5 + mali aj novy southbridge.
takze ak mas CE or CF tak si v poho.
ja som mal CD a 153 bol strop ;)
mOZU JEN POTVRDIT ZE bARTON fici na teto desce v pohode mam VIA KT333 0210CE a VT8233A 0206CE a jel jak vo zivot... ;D natahl sem fsb az na 185MHz...u 190 se me to uz restartovalo..... :evil:
Vidim, ze zase oziva legenda menom MSI KT3 Ultra. Nie len tu ale aj MSI KT3 Ultra + sempron. (v podstate o tom istom)
Ano super doska. V tych casoch som ju mal aj ja (a aj mam) konkretne MSI KT3 Ultra-ARU Deluxe, ma delicku 1/5, 166 FSB no problem, aj cez 180, maximum v biose mam, tusim, 220, co tu dost ludi samozrejme potvrdzuje. Neviem ako to je presne s tymito reviziami ale MSI urobilo viac menej obchodne tahy s VIA KT333 (verzie znacene CF, Ultra2...).
Niekedy sa nespoliehajte na MSI stranky, moze vam to "uskodit." (4mu)
A ktym nastaveniam RAMky, ja som bezal a aj bezim na Ultra rezime, s najlepsim casovanim. PQI DDR 256MB 266MHz 16 pam. modulov. FSB 133