Slysel sem, ze taktovat palomino je dost tezky, mozna skoro nemozny...default mam 11,5x133...de s tim aspon trchu hnout?
Printable View
Slysel sem, ze taktovat palomino je dost tezky, mozna skoro nemozny...default mam 11,5x133...de s tim aspon trchu hnout?
Citace:
Původně odeslal basik
Pri stesti tak 2200+,jinak tak 2000+.......
Taktovat sa da a niekedy aj bez problemov ak je dobra seria - tak na 2200 (extremne aj na 2400+), standardne by si ho bez problemov mal dostat an 2000+....
Na 2400+ leda tak s dusíkem... Ja se steží dostanu na 2200+...
Na 2400+ s vykonnym vzdusnym - malo to par jedincov..aj ked je na uvazenie ci to mali stabilne..
No urcite to stabilni nemeli... Ja to nemam stabilni kdyz jedu kolem 1800 MHz ;D
s AGOIAou serii jsem se dostal nejvýše na 12,5*149 bylo to poslední možné stabilní při 150 mi spadnul i D mark napětí bylo samozřejmě 1,85 chladič byl TTVolcano 9 na max ot. otevřená case a ještě na ten pasív foukal b boku jeden větrák, samo že sem chladil ativně i chipset a vše včetně AGP bylo na hight voltage and cooling.
Ja mam agoiu a z 1800+ na 2000+, viac nic.
Presne tak aj ja max. 2000+ /11.5 x142/
Pomohlo by keby som zvysil AGP voltage ???
no to mě zrovna nebylo k ničemu ale zkus dej tam alespoŇ 2,8V a uvidíš ale hlavně zvyš na procáku!!!Citace:
Původně odeslal FERANY
2 Marek: a proc nemas vyssi FSB? Vzdyt te to musi brzdit... Nebo mas blbou desku ?
Na procaku som mal uz aj maximum 1.85 a nic na 143 FSB uz ani nenabehne. Je to asi jeho max. Ale zatial mi staci na vsetko v pohode a neskor ked budu trochu lacnejsie BARTONY tak znovu zainvestujem .
Len neviem ci ho osadim do tej mojej dosky . Zalezi na verzii MB ??? Neviem ani aku ju mam len na instal CD co bolo pri nej je napisane vz1.01
Já jsem stabilně jel na 1825 při 1,85V...
Jinak na 2400+ to měl tom bianski stabilně s vodou, 1995MHz jestli se nemýlím.
No tak predsa len tych 2400+.....a dokonca z fora :wink: