prosim poradte ako anjlepsie zakryt/zmenit moje IP.
mam nainst norton firewall
Printable View
prosim poradte ako anjlepsie zakryt/zmenit moje IP.
mam nainst norton firewall
To nejde. Jakmile s nekym komunikujes vidi tvoje IP.
Dotaz patri do siti.
A jak muzu zjistit tu ipinu pri komunikaci ?
Jednoduse, pokud mas nakej (rozumnej) FW podivas se na otevreny pripojeni a podle portu poznas ktery patri k tej komunikaci od ktery chces to IP.
netstat
sorry asi som sa zle vyjadril.
myslel som na nejaky (freeware) program kt. mozem zamaskovat moje skutocne ip. koli anonymite na nete.
to proste nezamaskujes :) neni cim. jine ip tam dat nemuzes, leda nejakeou proxy cizi a i pak se to da zjistit vetsinou. leda udelat tunel
No dyk, pokud s nekym primo komunikujes (napr DC a jiny p2p softy) tak to nejde. Musel bys vyuzit nejakou proxy, pak se druhy strane bude zobrazovat jeji IP, ale na tej proxy se zase da z logu zjistit, kdo tam byl.
Glottis: aky tunel? mozes napisat viac?
a ako to funguje s proxy?
niekde som cital o IP anonymizeroch, ale moc sa v tom nevyznam?
merkni na www.anonymizer.com - funguje pro pristup na web, ovsem nektery weby to maj zakazany = proste se na ne pres to nedostanes.
to ip se da zjistit i kdyz jedes pres proxy. treba pres php to delam abych rozlisil lidi co treba hlasujou a jsou na jedne siti za maskaradou nebo proxy.
ten tunel neres. musel by si mit nekde jinde poc a na nej udelat tunel. takove divne spojeni :) ) pak ses jako pripojenej primo n anej krs intet a ven hjde jeho ip nebo tak nejak
No nevim, ale co treba nejaka barikada...HW vecicka, kterou pripojis a nastavis jakou chces IP...a ta je venku videt a ve skutecnosti mas jinou. Teda nejsem v tomhle odbornik, tak si to radeji nekde over... :oops:Citace:
Původně odeslal steady802
:lol: Uvedom si, ze IP je ADRESA = kdyz nevis adresu neni kam ten dopis(paket) dorucit. Ty muzes odeslat paket s nespravnou IP odesilatele (pokud ti to neodfiltruje router), ale nepride ti odpoved, paac neni kam. Respektive ta odpoved pride nekomu jinymu, kerej ji zahodi, paac o ni nezadal.Citace:
Původně odeslal Aeris
Takze pokud se chces s nekym bavit po siti MUSIS znat jeho adresu, nebo adresu sprostredkovatele a ten zna tu jeho.