Jak vysoko se dostanete
Printable View
Jak vysoko se dostanete
athlon XP 1700@ 10x200 , 2x256mb ram jedna samsung jedna apacer :(
Ježiši kdyby ses koukal, tak by jsi viděl, že asi o 5 Threadů výše je Thread FSB na Abitu NF7-S a tam to všechno je....http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=24119
Bezim stabilne na 200 Mhz, mam ale len pamate 333 cl2 twinmoss, potrebovalo by to aspon Vdim 2,9V aby to slo vyssie
Tak jim to dej...Myslím, že NF7-S to podporuje ne??Nebo, že by 2,8V bylo max???Teď fakt nevím....
Nevim jak v1.0, ale ja mam 2,9V i kdyz nechci. Samo mi to nastavi +0,1V
Takze pri 2,8 mam uz 2,9 :o Neni to ale nic moc protoze mije RAMky nepoznaly 2,5 ani 2,6V :evil: Ale kdyz se to tak vezme, komu to vadi, že? >:}
U mé 1,2 je Default 2,6V a DDR mají 2,5V, ale přesně tak komu to vadí??
Ake je take rozumne maximum, ktoré sa oplatí pustit do pamatí?
Zalezi na tom co mas za pameti, u nekterych je napsano kolik max. zvladnou, prijatelna hodnota je tak 2,8VCitace:
Původně odeslal mortician
Hm pěkné všichni jedou kolem 200 a mě se nedaří ani 190 max se
dostanu na 185x11 tak tak.
Čím to může být :-( :-(
Zdroj mám 300W
Nepomůže ani snížit násobič.
Asi mám holt smulu. :evil:
asi jo...nebo máš blbý paměti nebo CPU....
No moje rev 1,0 zvlada i 217FSB...
2.7V, víc už hrozí poškození.Citace:
Původně odeslal mortician
.... pamatuj, ze pameti sou pekny sfine .. na nich to vetsinou dost stoji i pada .. s kamosem sme projeli snad vsechny mozny Kingstony, koukali na cipy .. a vopcas zadna sranda .... jemu se ted pro dual dost vosvedcily HyperXky 333ky se samsungovejma cipama xxxx - TCCC .... takze bych to u tebe videl fakt na pameti ....Citace:
Původně odeslal maxx
Tak bych to rozhodne nevidel! Nektery firmy maj i ve specifikacich 2,75v... :wink:Citace:
Původně odeslal Eagle
Tak To mám asi smulu.
Měl jsem 256DDR 333od BRAND a šly v pohodě na 182Mhz na maximální časování.
Asi budu muset časem koupit BARTONA.
Zkoušel jsem i 400W zdroj ale je to to samé jak 300W i 235W ???
Paměti nemám u koho vyzkoušet :-(
Jestli je to pamětma tak je vyměním šmejdy jedny ;D :evil:
Tak jsem vyměnil ramku za odzkoušenou je to stejné.
At nastavým třeba 190-200 x 9-10,5 tak se vše se v pohodě restart proběhne normálně ale pak je výber systému jestli poslední funkční atd
a dám pokračovat a jedniné co udělá po chvýli je na levém rohu obrazovky jen - jako v dosu.
??? ???