vedel by mi niekto povedat ako mam vypnut anti aliasing a fast write na R9100?
Printable View
vedel by mi niekto povedat ako mam vypnut anti aliasing a fast write na R9100?
...zeby v Control Panely :wink:Citace:
Původně odeslal alex83
jj Control panel(Vlastnosti obrazovky,nastavení,upřesnit a Direct 3D a OpenGL si to nastav)Samozřejmě musíš je mít nainstalovaný(na stažení maj tak kolem 12MB tuším)
hmm,v cpanely som to samozrejme hladal.ale ziadny anti aliasing som tam nenasiel,ani fast write.Nieja to tam pod nejakym inym nazvom?
ale je to tam na 100 procent.Když si rozklikneš složku D3D nebo OpenGL tak tam máš dole jezdce a u jednoho je napsano Anti-Alising(tak ho šoupni do prava).
hmm,tak dik,pozriem sa na to,az pridem domov.a este ten fastwrite.je tam tiez???
je tam složka o nastaveni AGP.Ale fastwrite jde zapnout i v Biosu....
Melo by to tam jit nastavit ale asi se to jmenuje Smoothing... Teda myslim...
Myslím že je to takto
http://kolista2.webzdarma.cz/antialias.jpg nebo takto http://kolista2.webzdarma.cz/fastwrts.jpg
Antialiasing se nastavuje podle obr., ale s tm Fast Writes si nejsem jistý..
Tak sem se seknul... Nebylo to Smoothing ale SmoothVision... :-)
kolista ma 100% pravdu..
btw:jak delas ty pekny bubliny?? v cem?
ty máš zapnuté FastWrites ? mě se to nedaří zapnout i když to mám zapnuté w BIOSu, kdykoli to "zapnu" přes Owládací panel tak to skočí z5 do Wypnuto...Citace:
Původně odeslal kolista2
no fastwrite se mi taky vraci do off, ale co jsem si vsim to zaclo po nainstalovani Catalystu 3.2, driv kdyz jsem tam mel starsi tak to zapnout slo. Ve 3.4 jsem to nezkousel, jeste jsem je nenainstaloval...Citace:
Původně odeslal Airwolf
Zapni fast write na tvrdo v Biosu.....to je nejjednodušší a nejspolihvější..
to uz prave mam... k cemu to ale je presne dobre? :-)Citace:
Původně odeslal Bredator
wždyť to mám...ale w OP mi to hlásí furt že je to wypnutý...Citace:
Původně odeslal Bredator
Povoluje rychlé zapisování. Umožňuje procesoru posílat data přímo do video karty, tedy bez nutnosti průchodu operační pamětí
ja vím....ja to povolil nejdřív Biosu ,ale taky mi to hlásilo stav vypnuto, ale prostě povolený to je....pro jistotu jsem to povolil i ve woknech....Citace:
Původně odeslal Airwolf
a este jedna vec.Dostal som taku radu(pretoze mi mrzne Generals cca po 10min hrania),ze si mam skusit vypnut fastwrite.Takze moze to byt vobec v tom???
nemělo by, protože jak deska tak grafika to podporuje, ale zkus to třeba to pomuže, každopádně dej vědět jak si dopad.Nebo nemáš to moc přetočený???(CPU,GK???)
No safra jak to tedy je ??? Taky mam fastwrites zapnuty v BIOSU, ale v control panelu to ne a ne zapnout, proste to zapnu, potvrdim, ale dyz se podivam z5, tak je to opet vypnuty! Jak to tedy zapnout ???
nemyslim.vobec som to netaktoval.mam to na default 250/230.alebo,zeby som to znizil?
Zničit????a jak prosím tě????Jestli to dělá jen tahle hra, tak ji zkus jen patchnout....
Zkus postupne jednotlivy polozky v Advanced Smartgart (Nabidka start -> Spustit -> smartgart):Citace:
Původně odeslal kabrnak
http://mymak.wz.cz/obr/AdvancedSmartgart.png
Jo ty bubliny mě taky dostaly :eek: Kdyby na to byl nějakej jednoduchej softík moooc by se hodilCitace:
Původně odeslal Ganja-NIN