Zdravim. Mám problém s padáním kompu. Vždycky když nějakej čas hraju nebo si pouštim hudbu, filmy etc. Tak se mi to samo restartuje. CPU die 41°, Vcore 1,65V. Frekvence 2332MHz. Co s tim?
Printable View
Zdravim. Mám problém s padáním kompu. Vždycky když nějakej čas hraju nebo si pouštim hudbu, filmy etc. Tak se mi to samo restartuje. CPU die 41°, Vcore 1,65V. Frekvence 2332MHz. Co s tim?
vzheldem k tomu ze to je docela solidni OC, tak bych se ani nedivil. dela to i kdyz snizis frekvenci? poustel si nejakej test - treba prime?
jak starej máš zdroj ???
Prime jsem nezkoušel a zdroj je úplně novej 300W asi z dubna
Ale v Soltek HM mi to ukazuje včechny napětí v pořádku
zkus Prime a dokud bude padat tak snizuj frekvenci :)
:-( To se mi nechce, ale teď už to vypadá, že jsem tomu přikotlil Vcore a zatim to drží :D Zejtra zkusim Prime. Jinak díky. :wink:
Zvednuti voltaze je snad to prvni, co by jsi mel udelat pri nestabilite, ne ? ???Citace:
Původně odeslal Dj Google
Docela se divim, ze Ti ostatni radili snizovat frekvenci... Chlapi, to si rikate overclockeri ? ;D Ja se zadnyho megahertzu nevzdam zadarmo. :D
;D asi tak nejak souhlas :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
no zakladem vseho je snad mit stabilni PC, je mozny, ze kvuli necemu mu to treba pude padat i pri nominalni frekvenci a to zjistis jenom tak, ze tu frekvenci snizis...Citace:
Původně odeslal Dawe
az mas stabilni kompl tak se v tom muzes teprve vrtat a zkouset nejakej OC
Tak jestli to provozuje na 2332 MHz (11 x 212), tak ten zaklad asi musi bejt stabilni, ne ? :wink:Citace:
Původně odeslal wong
Jinak samozrejme souhlas... Ale zvysovani voltaze to proste jisti ;D
a ako zistis hranicu OC ak nie prime, goldmem a podobne testy?
ak nezaistis stabilitu, necuduj sa ze ti to pada.