-
Taký divný problém
Asi předevčírem se mi z nenadání prostě sám vypnul komp. Myslel sem, že to nic neni, tak sem vypnul a zapnul zdroj a opět zapnul PC. Jenže ono se to opět vyplo a to hned krátce po startu. Znovu sem ho zapnul a to tentokrát s INS. Naběhlo to v poho, tak sem teda v biosu vrátil všechny overclockerský věci na default a restartnul (teda uložil). Do Win2K to naběhlo uplně bez problémů. Tak sem chtěl zas taktovat, jenže při nastavení vyšší voltáže procíku to zas vyplo. Teď sem teda nataktlej na 2100 MHz a to na 1,45 V (ale lítá to spíš do 1,45). Tak nevim, co se zbláznilo, jestli čidlo, vážně nevím. Bylo to, ale docela krátce po flashnutí novýho biosu...
-
Jakou revizi jsi tam hazel ? menil jsi neco ? co me napada nespad ti nekam so desky sroubek ? Nemas nastaveny v biosu pri nejaky teplote shutdown ? nemas spatne uchyceny chladic na CPU ?
-
Ja som mal podobny problem, ze ked som zdvihol na procesora voltaz tak to po chviliz akazdym zamrzlo a zistil som ze to bolo podlozkou na procesora ktora bola urcena pre palomina a ked som ju dal prec tak uz normalne islo aj na vyssej voltazi a este som aj pre istotu menil zdroj
-
Myslis ze to mohlo byt tou podlozkou?, Ja mam tiez pre palomino a ked som ju tam daval tak som radsej prelepil na procesore paskou miesta, ked to vyzeralo, ze to je blizko nejakych suciastok. Ide mi to bez problemov...
-
Tak už je to v pohodě. Sice nevim, jak se to stalo, ale byla chyba v tom, že se chladič trochu pohnul (asi sem do toho nějak drcnul nebo co). Když sem chladič sundal, byla tam pasta nahrnutá na jednu stranu. Stejně ho tam musim napasovat uplně na milimetry. Ještě sem dal trochu papíru pod sponu (pro lepší domačknutí) a chladí hned jako blázen. Jediný co mě sere sou paměti.. jejej to byla špatná investice, jedou jenom na 185 MHz a to tam do nich pouštim skoro 3V, skurvenej KINGMAX -> never more...