Mam teplotu kolem 73 stupnu, ale ted v tech vedrech to stoupa az na 80, tak by me zajimalo, kolik je teplota, kdy uz muze dojit k pruseru ?
Printable View
Mam teplotu kolem 73 stupnu, ale ted v tech vedrech to stoupa az na 80, tak by me zajimalo, kolik je teplota, kdy uz muze dojit k pruseru ?
Myslím že jsi mohl tenhle dotaz položit i do jinýho threadu ale budiž.
Ta teplota je exxtrémně vysoká! :-o co máš za desku? Sedí ti chladič pořádně? Maximální teplota je 90°C, takže honem rychle zkontroluj jestli se ti nevypařila pasta a jestli pasiv pořádně se dí a jestli se ti vůbec točí větrák :-o nebo se ti procák upeče :-o
Desku mam ASUS A7V333, ale ptal jsem se v Czechcomputers, kde jsem komp kupoval, a ten typek mi rekl, ze tech 73 je normalnich...Citace:
Původně odeslal Marty
Desku mam ASUS A7V333, ale ptal jsem se v Czechcomputers, kde jsem komp kupoval, a ten typek mi rekl, ze tech 73 je normalnich...[/quote]
Ja mam XP 2400+ a teplotu okolo 53° a tiez mi kecali ze to je normalne.Teraz akurat rozmyslam aky chladic kupit ;D
Tie boxy stoja za prd. Treba iny chladic. Je sice pravda kriticku teplotu ma ten procak okolo 85, ale naco pokusat. Onoho pamatneho casu som to spravil aj ja a namiesto BOXu som dal celomedeny TITAN TTB-CUD5TB a teplota sla rapidne dole zo 65 na 49.
Ja mam Athlon 2100@2700 + Box chladic a teplota 44 a pri tehle vedrech 50.!!!!!!!!Citace:
Původně odeslal vmb
Asi mas dobru seriu. Ja som mal 2000+ s jadrom PALOMINO(jeden z uplne prvych kusov co sa dal zohnat) a masinu vzhladom na moznosti bytu na mieste, kde nebola az taka skvela cirkulacia vzduchu.Citace:
Původně odeslal sarinecka
Polominu hreje snad o 30 procent vic nez T-bred,to se neda srovnacatCitace:
Původně odeslal vmb
ja mam na svem Palominu kolem 76° s BOX chladicem, taky se mi to zda divny. Mam to z Procy. Myslite ze by to melo cenu zkusit reklamovat? Uz jenom proto ze jsem na nich primo chtel procesor s jadrem T-BRED B0 ???
Ale zároveň sa aj zvýšil hluk, čo? Ten chladič mám doma, ale ten vetroň musel z neho preč...Citace:
Původně odeslal vmb
To je pravde. Ja som to chvilku vydrzal a tiez som ho vymenil. Vrazil som tam 80mm 3000ot vrtulu a bol klud.Citace:
Původně odeslal LtK