Ma cenu pretaktovavat GForce 2mx
O kolik procent se vam zvisil vykon.
Ja co jsem zkosel tak jsem mel narust asi jen o 1-3 fps.
To za to nestoji.Pokud vite o tom neco vic rad bych se neco dozvedel.
Predem mockrat dekuji
Printable View
Ma cenu pretaktovavat GForce 2mx
O kolik procent se vam zvisil vykon.
Ja co jsem zkosel tak jsem mel narust asi jen o 1-3 fps.
To za to nestoji.Pokud vite o tom neco vic rad bych se neco dozvedel.
Predem mockrat dekuji
A co máš za sestavu ?Citace:
Původně odeslal mastet.killer
Mam 1.9ghz P4,768 DDR RAM 266,60GB HDD ULTRA ATA100,GFORCE2MX440 64MB TV-OUT,
tak na tvy sestave je v 3D brzda prave ta graficka karta. takze jakykoli pretaktovani zvysi i 3D vykon. otazka je o kolik ji pretaktujes a jaky bude realny narist vykonu (snazil bych se vytahnout hlavne pameti)
btw: pises GForce 2mx a v podpisu mas GFORCE2 MX 440. takze but je to GF2MX400 NEBO GF4MX440.ale to co jsem napsal, by platilo pro obe
mastet.killer: Na tom tvým kompu všechen výkon ve hrách dělá procesor, ta grafárna už moc né, takže gdyž ji přetaktuješ, tak moc výkonu nezískáš. Bejt Tebou pokuď máš alespoň trochu peněz, tak bych se porozhlídnul po nějaký nový.
to prave neni pravda. karta bezi na plnej vykon a procak se flaka! takze kdyz zrychly grafarnu, zrychli 3D vykon. I kdyz se zadna velka revoluce dit nebdude.Citace:
Původně odeslal Mil17
jasne pokud ti pojede na 200\200Citace:
tal to urcite cenu ma (za predpokladu za na to mas dosti vykonne i ostatni komponenty...)
Ta grafika je slabá a proto běží naplno. Ten procesor je na tu grafiku silnej. I gdyby ji přetaktoval, tak získá jak sám psal 3fps navíc.Citace:
Původně odeslal daso
kdyby si mel GF 2 nemyslim MX ty sly hodne OC ale tohle asi nema cenu :-(Citace:
Stoji to za to. Kdyz sem mel MSI GF 2 MX 400 tak sem ji jel na 230/200 s pribastlenym vecim vetrakem. Urcite to za to stoji. Ziskas treba 5 fps minimalne a negde urcite i vic. ;)
pretaktuj to furt lepsi nez nic ;D
určitě ji přetaktuj a nějakej výkon navíc z toho dostaneš ale záleží jak moc půjde taktnout ???