kua...přez co mam taktit...nechcete hodit nejak link na nějakej program pls???
mam wXP..předtim to šlo přez detonatory ale v xpách to nemužu najit :evil:
hodte prosim nějakej link
Printable View
kua...přez co mam taktit...nechcete hodit nejak link na nějakej program pls???
mam wXP..předtim to šlo přez detonatory ale v xpách to nemužu najit :evil:
hodte prosim nějakej link
www.guru3d.com ... tam urcite neco najdes ;)
diikes
ja pouziwam RivaTuner a nestezuju si ;D
já mám Geforce Tweak a jsem spokojenej
ja jsem tam stahnul geforce tweaker nobo jaxe to jmenuje a mam problem.... když to dam aply tak nevim jak to uložit aby to tam zustalo i po restartu... dycky je tam zas 270/366 :evil:
to ma jako bejt default ??? (gf4 mx440)Citace:
Původně odeslal joXerus
Flasni si bios s pozadovanu freq. a mes po starostech:) 8)Citace:
Původně odeslal joXerus
Manli, je manli, to ma vždycky nižší frekvenci :)
jj def by mel byt 270/400 manli -->> 270/366
a jak to teda uložim...nic si flashovat nebudu..to jde nejak uložit v tom programu...co si myslite o powerstripu,??
tak zkus ten rivatuner, jak psal rombo ... taky ho pouzivam, tam to urcite ulozit de ;)Citace:
Původně odeslal joXerus
Podle mě je Power Strip docela dobrej. např. uložíš si na plochu nebo jinam zástupce různých konfigurací a pak jen klik a je to, nebo můžeš kdykoli (tj. i ve hře) taktit klávesou nebo kl. zkratkou kterou určíš třeba o 5% nahoru nebo dolů atd...
Ja mam nejradeji Nvmax4. Umoznuje hazet fakt vysoky frekvence. A kdyz si pridas coolbits, ktery tolik nedovolujou, tak ti ten Nvmax nemusi bezet na pozadi protoze frekvence jim nastavena (vyssi nez v coolbits) se aktivuje i v display properties.
Nebo si stahni Detonatory od MSI(popr jine firmy,ktera je ma upravene na takteni).Ja je pouzil uz s uspechem u Inno3D i u Butterfly.Ale Riva tuner je lepsi...
tak hodte nekdo link na riva tuner pls
ty mas default takt mem iba 366?Citace:
Původně odeslal joXerus
ja mam tiez manli mx440 ale mam takty 270/400. Od kedy ju uz mas, ta moja je vyrobena v 09/2002
www.guru3d.comCitace:
Původně odeslal joXerus
sekcia downloads\videocards utilities\overclocking and tweaking\rivatuner 2.0
ta mojja 10/2002 :evil:
Ja si myslim ze tuhle kartu nema cenu taktit ma zkusenost s GF4MX440 Palit(SHIT) OC 0,00000%:(Citace:
Původně odeslal joXerus
Nevim jak ManLi 8)
no ja som zatial moc neskusal, ved na mojom proc by to aj tak moc nepomohlo, ale jadro mi islo na 290 a pamate na 420 bez problemu, ked skusim vyssie takty napisem.Citace:
Původně odeslal Luks
inak manli ma teraz sqelo vyriesene upevnenie pasivu na jadre, je upevnene na dvoch plastovych stlpikoch s pruzinkami (vydel som to na mojej aj na Rad 8500). Bo predtym som mal savage4 od manli a tam bol ten pasiv sprosto nalepeny :evil:
taktěnim ze z 4800 3dmarku dostanu na 5200