Budu kupovat novou desku. Nechci raid, Firewire ani S-ATA, ale chci taktovat. Muzu koupit EP 8 RDA nebo Abit NF7? Nejsou nejak osekany?
Printable View
Budu kupovat novou desku. Nechci raid, Firewire ani S-ATA, ale chci taktovat. Muzu koupit EP 8 RDA nebo Abit NF7? Nejsou nejak osekany?
jestli Epox tak 8RDA3+ tam máš větší předpoklad že dáš vyšší FSB protože Epox umožňuje dát voltáž na čipsetu až na 2V,u Abitu je konečná u 1.7V,ale dost taky záleží na pamětích.Citace:
Původně odeslal Slusnak
O te voltazi vim, ale ten dotaz neznel Epox vs. Abit, ale ve smyslu zakladni vs. advanced verze techto desek. Tedy jestli rozdil mezi 8RDA, RDA+ a 8RDA3+, resp. mezi NF7 a NF7-S je pouze v chybejicim raidu, s-ata a firewire. Jde o to, ze bych radeji koupil jen 8RDA (ne 3+) nebo NF7 (ne S), abych nedaval penize za veci, ktere nevyuziju. Ale nechci zjistit, ze ty zakladni verze jsou jeste nejak jinak "osulene".
Jinak jsou totožné by se dalo říct,akorát mi přijde NF7 méně konfliktní než Epox 8RDA,ber toho Abita tedy radši,i když ze NF7-S bys měl lepší zvukovku nebo u 8RDA+.Citace:
Původně odeslal Slusnak
??? Zkusim prelozit do cestiny: " i kdyz s NF7-S bys mel lepsi zvukovku nez je u 8RDA+". :DCitace:
i když ze NF7-S bys měl lepší zvukovku nebo u 8RDA+.
No jo, ale ja mam repraky Creative Inspire 4.1 4400, takze mi to asi muze byt jedno (nevyuzil bych ten Soundstorm, nebo jak se to jmenuje). Je to tak?
Jinak bych chtel pouzit pameti DDR 400 OCZ Performance. Prej s Epoxem delaji nejaky problemy, ci co. Mam se tedy bat?
FSB mi staci hodit na 200, to bych mel zvladnout i s Abitem, vadi tam tedy to vetsi omezeni voltaze cipsetu?
Né,u 8RDA+ a NF7-S je stejná zvukárna.Tam si můžeš nastavit tuším i 4+1,ale jistý si už nejsem.A těch pamětí se neboj,pokud chceš mít FSB na 200,tak to bude stačit.Citace:
Původně odeslal Slusnak
A co Asus A7N8X?
Jinak pamet bych chtel pouzit 1x512 MB.