Pokud mam otevrenou bocnici, nepere to do me nejaky skodlivy zareni? Asi je to kravina, ale jen se chci zeptat.
Printable View
Pokud mam otevrenou bocnici, nepere to do me nejaky skodlivy zareni? Asi je to kravina, ale jen se chci zeptat.
Mno je to dost nepravděpodobný :lol:
Ale jestli má někdo nějaký věcný testy tak sem s nima :arrow:
Urcite menej ako ked telefounjes z mobilu.
Uf, to jsem si oddechl! Tak mi ty nohy asi neupadnou ;D
hehe, pozor aby si nechodil nakoniec s nohami ako baba bez chlpov.. ja by som si na tvojom mieste zaobstaral nejaku 5mm olovenu dosku a este zapol Spread Spectrum v BIOSe.. clovek nikdy nevie :-) :lol:Citace:
Původně odeslal Slusnak
Nohy ti neupadnou. Ale mozna to mezi ;D
:-o vazne?!
Vy jste ftipalci ;D.
To ma vetsi zareni monitor.
Kdyz mas otevrenou casu a unoh tak asi jedniny co se ti muze stat ze si spalis prsti jak se jima dotknes rozhavenyho pasivu na procaku nebo kdyz by si strcil prsty do vetraku tak by to asi bolelo.
tak bacha, když jsem měl ještě Celera(Mendocino) na 100Mhz FSB a puštěnej comp, tak jsem ve vedlejším pokoji nemohl poslouchat radio(Bonton jehož frekvence je 99,7Mhz)
Dávám Ti 100% za pravdu ;D - někdy se to vážně nedá poslouchat!!!! :roll:Citace:
Původně odeslal Bredator
Tak ty tvrdíš, že ty ubohý kydy způsobuje slabý procík??????
;D ;D
ne rušilo to jako kráva....(Ale ten šum byl právě lepší než ty kydy).Ale už ho dlouho nemám...
to davam zapravdu to rado se fakt neda poslochat :mweheh: :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal Bredator
No nevim, ale když jsem měl ještě stary IBMko(těsně před spadnutim) Jsem jednou poslouchal při otevřeném case operu větráků a když jsem dal hlavu k hadru, tak se mi zatočila hlava a švihnul sebou na zem :o Pak jsem to zkusil ještě jednou ale jak jsem viděl před očima hvězdičky, tak jsem toho nechal, zavřel case a na druhej den mi spadl hadr :cry:
Jasne, ze to vyzaruje na frekvenci, na ktorej to bezi - ale kedze je to robene tak, aby bolo vyzarovanie co najmensie, je to o nicom. Napriklad v porovnani s tym, ked niekto byva blizko vysielaca alebo ked si davas vysielac (mobil) priamo k hlave ;D Navyse je rozdiel, ci elmag. ziarenie ma frekvenciu 100MHz, 9600MHz (mobil) alebo 2,4GHz (mikrovlnka a wifi). WiFi tiez nic neuvari, lebo vykonom 100mW to velmi nejde ;D