Kolik si pak myslíte, že dostanete max. FSB z Abitu NF7-S rev.1,2?Já jsem to včera zkusil a dostal jsem zatím 234Mhz bez jakyho koliv zvýšení napětí procesoru samozřejmě Prime Stable.V podvečer sem hodím sreen shoty.Je to fakt paráda!
Printable View
Kolik si pak myslíte, že dostanete max. FSB z Abitu NF7-S rev.1,2?Já jsem to včera zkusil a dostal jsem zatím 234Mhz bez jakyho koliv zvýšení napětí procesoru samozřejmě Prime Stable.V podvečer sem hodím sreen shoty.Je to fakt paráda!
a paměti ti běží asynchronně asi co ?Citace:
Původně odeslal Bredator
s 266MHz pametami by bol zazrak aby mu isli synchro :-) :?Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
jj zatím tam mám jen 266, ale rozběhnul jsem je na 336Mhz....sice nechápu jak, ale beží....Infineon rulez!!!!Ale mám samozřejmě v planu koupi OCZ400 nebo PQI333, ale zatím, nejsou money....:-(((Ale až je budu mít tak to bude jiný maso...už se teším!!!
No jestli to dáš tak vysoké FSB synchronně i s paměťma,tak to bude malý zázrak :)
to by bola dost pekna priepustnost ;DCitace:
jjj to by byl, ale takový OCZ 466 kdyby byly....ale jsou mastný jako čert....můžu si nechat jen zdát.... :?
Chtěl si říct VELKÝ zázrak :lol:Citace:
A dual chanel(TwinBank) mnam mnam propustnost!
Uvidíme co dají ty moje PC450 .. možná při horším časování dám 235 ;D
budu držet palce,ale snad to daji....výš co je zajímavý?Kroky FSB(např. 200 a další krok je 203MHz...)
není lepší jet synchro na 336 MHz sběrnice než nějakkých 440 nesynchroně? já bych řekl že jo tak na co to?
ja jedu na FSB 468 CPU a paměti na 336Mhz.....taky hezký ne?
Nie - je to o nicom - mas nizsi vykon ako keby si siel na FSB 336 synchronne ...Citace:
Původně odeslal Bredator
bych řekl, k čemu ti je tak vysoká FSB !!!!!!!!!!!!!! DyT ti na ní jede vše asynchroně, tak k čemu to proboha???Citace:
Původně odeslal Deviant
Aspon vidím co mi zvládá deska....ted už šetřím na nějaký super paměti.Tady je screenshot...a to bylo rečí, že to umí jen Soltek a Abit ne....
http://212.80.76.22/Silver.Shadow//FSB%20234.JPG
2 bredator, no jasne ze to je super vysledek! Pak ty pameti poradne vohul, ja nikdy nerikal ze je soltek lepsi nez abit :-)
ne proti tobě, ale v jinejch Threadech všichni vychvalovali Solteka
Vysoké FSB .. do těch 235 dá skoro každá deska,ale prakticky žádná to nedá,pokud jedou paměti synchronně ze sběrnicí,nikoho takového jsem tady zatím neviděl,to by už musel opravdu udělat nějakou velkou úpravu desky.
btw tak vo no to je logický že ty solteky maji ,,lepsi" výkon než abit (ty dokazujes opak :-), protže nemají skoro žádné vybavení, jsou prostě stavěný na LEVNO a protoze nemaji nic na bordu , tak je nema co brdit
no vida to je fakt, proč to proboha ty paměti tak brzdí?Citace:
Ja som este neskusal kolko mi da doska asynchronne ani ma to nezaujima - v kazdom pripade ked pojdes synchronne aspon 217 co da moja doska budes naozaj rad ...Citace:
Původně odeslal Bredator
A to ta este nepotesim s tym, ze ist synchronne je jedna vec a ist synchronne v DUAL mode ina vec ...
tAK Tak ten Dual ti srazi par mhz.... kazdopadne me to ficelo stabilne v GOLDMEMORY A PRIME na 217FSB ale hry padaly :?
tak to už se na to teším, každopádně i 210 synchroně a dual by se mi libilo.... :-)
...mozno som uplna lama :oops: ;D , ALE uz sa tu snad milionkrat spomenulo, ze DUAL sa da realne vyuzit IBA v spojitosti s integrovanou grafikou a tu snad NIKTO normalny NEpouziva ??? ;DCitace:
Původně odeslal Bredator
...takze celkom dobre nechapem tu honbu za "dual" :oops: :wink: ...