Urcite to jiz bylo ja sem nenasel nic uricteho, jak se da poznat u tehle desky ze pameti jedou v dual channelu ? Vim ze epox, to primo pise, jak je to u tohohle ? Konkretne zkousim 2x APACER 256 MB 400 MHz. Dik
Printable View
Urcite to jiz bylo ja sem nenasel nic uricteho, jak se da poznat u tehle desky ze pameti jedou v dual channelu ? Vim ze epox, to primo pise, jak je to u tohohle ? Konkretne zkousim 2x APACER 256 MB 400 MHz. Dik
Flashni nový bios 1.9 a při startu ti to bude taky vypisovat.
presne tak tento BIOS to konecne ukazuje, len ma trapi ako klesla ta teplota :?Citace:
Původně odeslal Aladar72
Mě zase trápí u Epoxe vysoká teplota ;DCitace:
Původně odeslal salwator
jakto ze uz nemas Abita ???Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Protože je na prdlajz :) 215FSB bych s tím nedal :)Citace:
Původně odeslal salwator
Tak mi teraz mozes poslat jednu redukciu PATA>SATA, jak sme sa bavili cez ICQ ;DCitace:
Inac teplota: neboj sa EPOX mozno tiez zachvilu vyda nejaky bios, ktory znizi teplotu o 10 stupnov... :-)
Kolko mas teplotu??
64C při prime :lol: :wink: možná bych měl foukat na radiátor ;D ale když něco hraju,tak 60C max.No u Abitu jsem měl 52C MAX,přijde mi to dost velký rozdíl :? a nevím co si o tom myslet,stabilní to je,ale topí to,aspoň to epox ukazuje.
ked niekomu ukazuje 85 stupnov a ma to stabilne, tak preco nie...Citace:
Mne ze ukazuje s tym novym biosom o 10 stupnov menej je mi jedno, zakial to nemrzne...
foukas jeste na desku?Citace:
na čipset a kondíky.Citace:
Původně odeslal suleky
zkousels prestat foukat na chipset a kondiky a mit zavrenou case - co to udela v prime?Citace:
jen by me zajimalo jestli ti to padne jako me :-(
No na ten čipset hodím vodníka,až se mi bude chtít :) nezkoušel jsem to a ani to zkoušet nebudu :) protože ty kondíky topily jak prase bez ofoukávání :)Citace:
Původně odeslal suleky
To Marek.Sedlar: esli plati co mas v podpise, tak na tech 215 FSB stejne nejedes. Donedavna sem bez problemu na tech 215 jel a bylo tu vic lidi, kerym to na Abitu frcelo f poho...
Neplatí .. o tom jsem psal jinde,co se stalo.Citace:
Původně odeslal m.a.c.a