Upgraduju pocitac a nemam penize na novou grafiku. Proto bych chtel tuhle vytocit co se da. Myslim, ze se jedna o Manli produkt..
Printable View
Upgraduju pocitac a nemam penize na novou grafiku. Proto bych chtel tuhle vytocit co se da. Myslim, ze se jedna o Manli produkt..
toc to pomalu a do ty doby nez ti zacne blbnout obraz .. hlavne pomalu ..Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
kazda karta muze dat vic .. takze kdyz ti nekdo rekne primo cifru tak to vubec nemusi nic zznamenat
Jestli nemas prachy, tak je asi lepsi jeste pockat, nechat si starou s pak koupit neco slusnejsiho nez je MX.To uz je dneska spatna investice
Jestli tu "Manlinu" už vlastníš, tak věz, že ji moc nenataktíš, protože pan Manli na svý karty montuje čipy naprosto příšerný kvality... Docela bych se vsadil, že nebude taktovaná ani na 200/166 jak by měla bejt, ale spíš na 200/150... Asi budeš rád, když se ti podaří ji přetaktovat na "nVidia" standard...
grafiku mam prave jeste ze staryho pocitace...
myslim, ze tam byl nejakej ramdac neco kolem 350 nebo tak..
Manli je pekna sracka, to si radsi nasetri na GF3Ti 500 nebo 200 a dostanes i DirectX8
Vetsinou to tak je,ale vyjimka potvrzuje pravidlo (moje Manli),ale opravdu dnes uz minimalne do GF3 (podle me jakakoli znacka).
mam vyhlidnutyho Inno GF4Ti4200 :-)
No ja osobne sem svoji ASUS V7100 vytocil pres 230/230...mela 4,8ns pameti 8) a
No kedze je to MANLI mozes skusit taktovat , ale musis mat velmi velke satsie aby si to niekde dotiahol. Osobne som mal MSI na 220/205 tusim ked sa dobre pametam.
A ked si narazil na zly kusok oplati sa ti kupit nieco nove..co necham na teba..
Já měl MSI 818 a nejvíc sem z ní dostal 220/220.
Je to u každé grafiky jinačí. Pomalu zvedej frekvence a ono to někde začne dělat bordel. Tak to o trošku vrať nazpátek a je to ;)
G4 nedopuručuji inno Prolink je lepší za stejný peníze.
Z G4 muzu doporucit Asus V8420, ale je trochu drazsi :-(
Prolink... pisu si..
A co MSI ?
nebo Abit Siluro OTES GF4 Ti4200 64MB (TV OUT, DVI)