GF4Ti 4200 (Asus) problem pri spousteni.
poridil jsem si novou grafiku GF4Ti 128MB,8X, a po instalaci a vsem moznem, mi ted po startu nejak sem tam blbne,kdyz nabiha pocitac, uz je to ve WIN,tak se rozhodi obraz naskoci takovy vodorony maly carky (obraz WIN ikonky sjou videt.) a neda se s tim nic delat az to musim resetovat....a pak to treba dela 2x..3x po sobe a ak to nabehne v pohode.
Pak pocitac bezi v pohode !!!
Predtim jsem to zkousel taktovat ale moc nesla (def. 250/513 - zkousel jsem 270/580) a kdyz jsem to prehnal tak vybehl ten samy obraz nekdy)
Taktuji v GeForce Tweak Utility od Asuse, ted je na defaultu.
Ciim to muze bejt ???
Re: GF4Ti 4200 (Asus) problem pri spousteni.
Citace:
Původně odeslal kayhak
poridil jsem si novou grafiku GF4Ti 128MB,8X, a po instalaci a vsem moznem, mi ted po startu nejak sem tam blbne,kdyz nabiha pocitac, uz je to ve WIN,tak se rozhodi obraz naskoci takovy vodorony maly carky (obraz WIN ikonky sjou videt.) a neda se s tim nic delat az to musim resetovat....a pak to treba dela 2x..3x po sobe a ak to nabehne v pohode.
Predtim jsem to zkousel taktovat ale moc nesla (def. 250/513 - zkousel jsem 270/580) a kdyz jsem to prehnal tak vybehl ten samy obraz nekdy)
Ciim to muze bejt ???
Možná se ti přehřívají paměti na grafice,nebo máš slabý zdroj,taky je možné že jedna z pamětí na grafice začíná odcházet,když to někdy jde a někdy né.Zkus tu grafuli dát do jiného pécka,pokud máš možnost.
Re: GF4Ti 4200 (Asus) problem pri spousteni.
Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Citace:
Původně odeslal kayhak
Ciim to muze bejt ???
Možná se ti přehřívají paměti na grafice,nebo máš slabý zdroj,taky je možné že jedna z pamětí na grafice začíná odcházet,když to někdy jde a někdy né.Zkus tu grafuli dát do jiného pécka,pokud máš možnost.
hmm taky mam takove předtuchy,jestli neninejak načlá karta ale jednou to jde a podruhe ne.a kdyz to nabehne v pohode tak to jde v pohode,ve hrach atd. Pameti jsem si na ne sahal a teple jsou dost to je pravda ale ze to dela hned kdyz prijdu k PC a hned za studena kdyz ho pustim.
V jinem PC zatim moznost nemam vyzkouset jinak grafika je 2dny stara.