Mam otazku. Bezia dobre CAD/CAM aplikacie na Atlon XP....
Poradte mi. Ide konkretne o Proengineer, ,autocad2002, Solid edge, SolidWorks, Ansys a podobne.
Vdaka
Printable View
Mam otazku. Bezia dobre CAD/CAM aplikacie na Atlon XP....
Poradte mi. Ide konkretne o Proengineer, ,autocad2002, Solid edge, SolidWorks, Ansys a podobne.
Vdaka
bezi pekne, nemuzu si stezovat, lip nez na P4, ovsem na P4 s 800FSB uz pobezi asi lepe. (asi urcite :| )
neni duvod, proč by běžet neměly...záleží samozřejmě na výkonu procesoru...
podle toho co taky budes delat...klidne ti staci nejaka sunka (delal jsem v cad na PII).v jiny situaci je i to XP brzda.pride na to.ale obecne je to jasne: cim lepsi cpu+pametova propustnost+rychlost diku (+graficka karta), tim lip
Bezej v klidu. Ja sam pouzivam AutoCAD 2002 a ArchiCAD - nema problema.Citace:
Původně odeslal daso
Jinak u nas na stredni jsme meli specialni autorizovane stredisko Autodesku a tam se menili compy jak ponozky.
Kamosi meli specializaci CAD (ja automatizaci :wink: ) a delali v Inventoru 5 na XP 2000+; 512 MB RAM; ATI 9000PRO a nezaznameval jsem nejaky trhani... Oni sami si nikdy nestezovali...
Jinak letos na podzim tam asi uz bude zase neco jinyho - Inventor 6 si zada sve. ;D
Aspon co som u kamosa videl na AutoCAD 2002 tak to bezalo bez problemov a celkom svizne. Ale ako Deekay poznamenal tie nove 800 FSB Intely pojdu urcite rychlejsie...
Dawe: Inventor 6? to uz je outdated ;D :lol:
A nikto tu nehovoril o ProE, takze este spomeniem nieco ja. Bezi v poho, len strasne zavisi od velkosti DDR a samozrejme aj od pamatovej priepustnosti. Ak by si mal Durona na 166 fsb a 512MB pamat DDR333, tak by si nemal ani ten najmensi problem. Takze XP je uplne v poho.
Já jsem něco kreslil v MTD6 a no problem, ale to dělá moje RAMka :mweheh:
no ProE je znamej tim ze mu nezalezi ani tak moc na vykonu procaku ale spis na velikosti pameti, je v tomhle smeru silene nenazranej, 512MB je minimum
Pro statni skloly ? To si teda nemyslim... Na SPŠ je to az moc dobry... :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Vzdyt nekde jedou na Cadu 2000/R14 :roll:
ja kreslim v jakemsi CAMexpertovi 8-) je uplne obycejnej a ale jede v pohode
Aha ja si nevsim ze slo o skolu :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
CATIA , ProE , ACAD 2002 a samozrejme aj starsie
setko v upnej pohodea dokonca aj na Durone900 ci kolko to mal ;D
Ono zasek a to neda porovnat teraz na XP1800@2200 ;D ;D
;D když si vzpomenu, jak nám vloni na průmce ředitel povidal, že dostanem nový kompy, tak se z toho vyklubaly repasovaný P200mmx a 128 ramky a Matrox G100. Běžel na to ACAD 2000 a modelář 6.
No a taky se v tom kreslit dalo (ve 2D a sloní dávce trpělivosti ;D )
A nejlepší na tom bylo, že pár dní potom si říďa koupil novou služební fábii kombi za xxxxxx tisíc... :evil:
Aj vlk sa nazral, aj koza ostala cela :wink: .Citace:
Původně odeslal Staňour