Má to cenu? i845pe na i865pe?
Stavím kámošoj komp, a nehce to mít drahý, takže to bude nějaká p4, uvidím co najdu levnýho a přemejšlím jestli mu tam mám dát desku co mám v 1. kompu MSI 845PE Max2 a já si koupit nějakou s i865pe, nebo případně nějakou olevnou s i875.
Líbí se mi ASUS P4P800, ale nevím jestli má cenu do toho vrážet ty peníze a nepodívat se po nějaký levnější, například MSI 865PE Max2.
Z rakouska mám možnost si přivíst pouze MSI, DTK, a teď i nějaký ASUSky. Takže gdyby jste věděli o nějaký dobrý za super cenu tak mě dejte sem vědět, nebo mě řekněte, že to nemá cenu si to měnit.
Re: Má to cenu? i845pe na i865pe?
Citace:
Původně odeslal Mil17
Stavím kámošoj komp, a nehce to mít drahý, takže to bude nějaká p4, uvidím co najdu levnýho a přemejšlím jestli mu tam mám dát desku co mám v 1. kompu MSI 845PE Max2 a já si koupit nějakou s i865pe, nebo případně nějakou olevnou s i875.
Líbí se mi ASUS P4P800, ale nevím jestli má cenu do toho vrážet ty peníze a nepodívat se po nějaký levnější, například MSI 865PE Max2.
Z rakouska mám možnost si přivíst pouze MSI, DTK, a teď i nějaký ASUSky. Takže gdyby jste věděli o nějaký dobrý za super cenu tak mě dejte sem vědět, nebo mě řekněte, že to nemá cenu si to měnit.
865 ma naviac DualDDRAM. S ATA, a podporu 800Mhz FSB.
Re: Vynatek z tomshardware
Citace:
Původně odeslal Wolferine
...................The second award in the category of the 865PE boards goes to the MSI Neo 2. Interesting overclocking features for less ambitious users increase performance. It is the fastest board overall in the test field..................
Je to z velkeho testu i865/875 desek
Este si zabudol napisat kde to bolo testovane a pridat linku. A to ze je to doska pre "less ambitious users" tiez hovori nieco.. poklial sa dobre pamatam tak MSI dosky overclockuju ci uz chces alebo nechces na default frekvenciach takze z toho vyslo ze "It is the fastest board overall.."
Kazdopadne ostatne dosky maju lepsi OC potencial takze ich dostanes na vyssiu FSB ako MSI. Never vsetkemu co sa pise na www, vacsinou je to platena reklama.