-
Domaci sit a WinXP?
Mam dost divnej problem. Mame propojeny dva kompy po LANce. Na obou kompech je WinXP. Sdileni souboru neni problem, ale ve chvili, kdy se chci pripojit na internet z kompu, kterej neni primo napojenej na telefoni kabel, tzn. ze se pripojuju prez druhej komp, tak se na inet proste nedostanu. Je to divny, protoze pokud kliknu na pripojit, tak ten druhej komp se bez problemu pripoji a i-net na nem frci. Ale na tom kompu, kterej neni primo pripojenej na i-net, tak tam nic. Akorat to hodi nejakou blbou hlasku, ze aplikace nemuze byt ovevrena nebo tak neco.
Help please!!!!!!
-
Máš správně nastavený IP adrey v exploreru ?
Máš správně nastavenou bránu a DNS ?
-
Jesli pouzivas to Mrkvosofti sdileni modemu, tak se ani nedivim. Jeste jsem to nevidel funkcni. Testni Winproxy nebo Winrouta.
-
Aj ja si myslim ze najjednoduchsie riesenie bude nejaky proxac ...
Ja pouzivam Analog Proxy - maly,jednoduchy,free
http://www.analogx.com/contents/down...work/proxy.htm
Ak chces serioznejsi proxac - super je Apache
-
Díky moc za rady. DNS i IP jsou nastavený v pořádku. Fakt nechápu, proč to nefachčí. Ale to už je snad jedno, protože právě jsem dal na Vaše rady a už stahuju AnalogProxy. Doufám, že to můj problém vyřeší.
Díky moc, strašně jste mi pomohli.
-
Tak už to frčí tak, jak se očekává. Super. Díky za radu. Sestra už chatuje a já stahuju zase o něco pomalejc. Ach jo.
Ale jistý je, že když je člověk blbej, musí vědět, kde se zeptat a kde mu poraděj.
Díky
-
Funguje to. Staci pravym na i.net pripojeni a nastavit tam sdileni (tusim, ze predposledni zalozka v Properties). A pak pri vytvareni site dat na jednom compu dat, ze se pres nej pripojuje na net a na druhym, ze se na net pripojuje pres jinej comp. A funguje to, zkousel jsem to taky na P2P.