koupil jsem si 790 MB cdcko protoze mam film ktery ma neco okolo 780 MB ale nejde mi to vypalit :( tak bych chtel vedet pres jaky program to jde nebo kde se ma neco upravit ..... za vsechny odpovedi diky
Printable View
koupil jsem si 790 MB cdcko protoze mam film ktery ma neco okolo 780 MB ale nejde mi to vypalit :( tak bych chtel vedet pres jaky program to jde nebo kde se ma neco upravit ..... za vsechny odpovedi diky
1) Jakej používáš software na vypalování??
2) Jakou máš vypalovačku??
vypalovacku mam teaca 24x a pouzivam nero 5.5.7.2
File->Preferences...->Expert Features->Enable overburn a nastav tam požadovanou velikost CD
+ CD musíš pálit "No Multisession", DAO "Disc-At-Once" a uzavřít ho
Teac 24x? Toho mám taky..ale bojím se, že ten nezvládá větší céda než 700MB :(Citace:
Původně odeslal mices
Ale pokud se mýlím, tak mě někdo opravte. Strašně rád bych se mýlil.. :wink:
Kde vzal MICES 790 MB cedecka ? Ja na ne nemuzu porad narazit.
diky za odpovedi vyzkousim to :wink:
Ty cdcka jsem koupil v Sumperku v jednom malem pocitacovem obchode mam jeste jedno ktere ma 870 MB/99 min a jsou to multidisky ale taky jsem to videl poprve
A kolik te ty multidisky staly ?
Tenhle TEAC umi palit maximalne 90min/790MB (presneji jen 89:51:01). Chyba u tebe musela byt tedy v softwaru. Nebo si z www.cdr.cz stahni nejakej novejsi firmware.
Jo, tech 89:50..... se tam urcite vejde, to mam vyzkouseny :) Jestli pouzivas nera, co byl s tou palickou(u me balik INTENSO), tak me osobne u ty verze nesel zapnout overburn, tak jsem se vratil ke starsi, ale klidne zkus novejsi :wink:
A jeste bacha, neprecte to pak kazda mechanika, treba moje DVD to nezere a asi ji to moc dobre nedelalo, evidentne narazela na konec a chtela cocku posunout, kam to uz neslo :(