Ako rozbehat ostatne nasobice ????
Kua sak je to Nforce2 Ultra 400 a nema cele spektrum nasobicov ?????
Printable View
Ako rozbehat ostatne nasobice ????
Kua sak je to Nforce2 Ultra 400 a nema cele spektrum nasobicov ?????
no musis si premalovat procak. Jinak je norozchodis. Navodu jsou ve starsich trajdech.
ale nforce by to mal podporovat aj bez premalovania....
Ale ked to premalujem tak zase odidu nasobice 7x - 13x...alebo sa mylim...
Takze po 1 dni MSI K7N2 DELTA ILSR odisla do kiticiek...
V pondelok som ju menil za ABIT NF7S - maximalna spokojnost....
LUDIA NEKUPUJTE MSI....
...vies ako to je :arrow: niekomu zas odisiel Abit a tvrdi: NEKUPJTE ABITy dalsiemu odisiel Epox a tvrdi: NEKUPUJTE EPOXy
...vynasat sud nielen nad jednym typom dosky ale dokonca priamo nad vyrobcom kvoli 1ks dosky ktora ti odisla je trochu OUT, aj ked viem pochopit tvoje pocity ked ti skapala
Ja som mal aj ABIT kedysi aj MSI konkretne KT3 ULTRA ARU...
a rozdiel ???
Napriklad MSI nenabehla ani na 200FSB aj ked ju oficialne podporuje a na ABITE teraz frcim 11x210 FSB s pametou TWINMOS PC2700 - 420MHZ-CL2, 2, 2, 5...
-ABIT
Voltaz - 1.1-2.3V
Chipset - 1.4-1.7V
RAM - 2,6 - 2,9V
-MSI
Voltaz - podla procaku 1.5-1.8V
Chipset - nema moznost nastavenia
RAM - 2,5 - 2,7V
MSI ma len dobru vybavu ale na overclocking nema....
Proste od dnes ABIT rullez...
já bych s tebou souhlasil sice jsem nikdy neměl MSI desku ale mám MSI grafiku a je to na hovno (je fakt že GF4 4600 už by neměla jít taktovat) , ale ta moje je uplně na houby (musím koupit na ni chlazení ;D )Citace:
Původně odeslal DJSmart
jinak tu desku bych si nevzal to raději Solteka :wink:
ABIT RULEZZZ 8-)
Na to jsi prisel az ted :roll: :D :lol:Citace:
Původně odeslal DJSmart
Jinak kazda znacka ma svy vadny serie a mouchy.Zavrhovat znacku po x vadnych kusech je nesmysl.
No ja neviem, ja mam MSIcku K7N2G som s nou maximalne spokojny. Co sa tyka OC ale aj funkcnosti. Mozno si mal zly kus :-) :-) :-)
No, jen jestli jsi ji do tech kytek nepomoh. :wink:Citace:
Původně odeslal DJSmart
K ABITu. Mel jsem dve a obe mne velmi zklamaly. Prvni (jeste slot1) - vyrobni vada - spatny cpu slot. Druha se zblaznila - zacala si asi po pul roce delat s napetim co chtela.
MSI Rulez... ;D ;D ;D
2 Sailord a Jardu:
Hovorite ze ste spokojny....
A preco nemate FSB viac ako 190 ????
Na MSI mi isla pamat Winbond BH6 na najlepsom casovani CL2,2,2,5 synchronne len 185MHZ a na ABITE idem 210 MHZ tiez CL2,2,2,5.
A neviem co si myslel tym ze som jej pomohol....
Ak to task robis ty je to tvoja vec....mne normalne odisla , a nie je to prva MSI doska co mi odisla....
Pretoze mam shit 333DDR ramky. Kdybych mel 400DDR, nebo kvalitni 333DDR tak taky jedu na 200FSB. Ale holt s ramkama, ktere maj pri 166FSB casovani 8 a vic se toho moc delat neda.Citace:
Původně odeslal DJSmart
Ale i tak, 185 neni zadny problem. 8-)
Ach jo DJ..DJ... o Abit Rulezzz tu my podaktorí trepeme už niekolko rokov ;D
Dobre ze si sa konece prebral s komatu. :mweheh: :mweheh:
preco z komatu ????
Ja som bol doteraz z MSI spokjny, zo starou dobrou KT3 ULTRA ARU...
Ale obcas treba upgrad-nut...