Nové paměti Kingmax DDR400 - vyplatí se? (www.pctuning.cz)
po přečtení příspěvků jsem zjistil, že se mělo údajně jednat o reklamu pro firmu Levi, po uvedení toho přízpěvku ( o reklamě, v příspěvcích pod čarou) se reklama firmy levi docela zmenšila, co jsem se stačil všimnout...
No a pak mám jeětě jedno dilema. Proč si kupovat OCZ 333MHz a pak doufat že poběží na 400, když za tu cenu mohu mít ty kingmaxi 400 a u těch by ta frekvence měla být sicher, a za druhý proč taková Propagace zrova KINGMAXU, jestli ta paměŤ běží přesně na 100% a ani o megahertz na víc (jak napsal Honza), tak proč za ně utrácet, to si pořídím noname a kdaž nepůjdou šup reklamace.
Na mě tato recenze neudělala dobrý dojem.
Re: Nové paměti Kingmax DDR400 - vyplatí se? (www.pctuning.cz)
Ja si ted vzal 2* Kingmaxy 512MB DDR433 cl2,5 a jsem zatim celkem spokojen. Pri FSB co zvlada me CPU pracuji jako DDR370 cl2 pri 2,7v. Par lidi je pry dostalo k DDR490. Asi zalezi co zrovna potkas.
DDR 400 som od kingmaxu nemal, ale tych 433 cl2.5 by som sa rozhodne nebal. Sam som ich chcel kupit, ale natrafil som na lacnu 500 cl3 tak som nevahal.
Potom som dokupil druhu a maximalna spokojnost...
Akurat ze mi to sprvu neslapalo v kombinacii 1xkingmax 500 cl3 spolu s Apacer 400 cl2.5 ktora sla celkom fajn pretaktovat.
Vydetekovalo to len ako DDR266:-(
mám paměť Kingmax 1x1024 MB DDR 400 a jde mi při 2.8 V na 480 MHz, výš už není stable ani při dalším zvýšení napětí. Měl jsem na zkoušku dvě a obě šly na 480 Mhz, což si myslím je slušný. Časování 3-4-4-7:lol: takže doporučuji!
Pro DDR400 Kingmaxy nevidim jedinej duvod, kdyz jsou 433 za stejnou cenu s CL2.5. A co se tyce tech 433, tak si je nemuzu vynachvalit, uz mi proslo pod rukama cca 5 techhle modulu a vsechny jejich kombinace fachaly v dualu (na nForce2) prestoze byl kazdej modul jinej - jak vzhledem, tak i podle SPD - byly kupovany v rozmezi 1.5 roku.
Taktovat vys nez 433 jsem je ovsem nezkousel, na to nemam desku, jedou mi na 410|2.5-3-3-11|2.6V a hrejou normalne.