Vie niekto ako donutit tento player spustit aj titulky? Snazil som sa to davat aj pod rovnaky nazov, a nic. Pripada mi absurdne, ze by nejaky player nedokazal pustat titulky, rovnako ako to asi nedokaze Power DVD xp, pokial nepusta priamo z DVD.
Printable View
Vie niekto ako donutit tento player spustit aj titulky? Snazil som sa to davat aj pod rovnaky nazov, a nic. Pripada mi absurdne, ze by nejaky player nedokazal pustat titulky, rovnako ako to asi nedokaze Power DVD xp, pokial nepusta priamo z DVD.
ten tusim poustet titulky neumiCitace:
Původně odeslal Raydowe
k pousteni titulku potrebujes externi programek :wink:
a poznas nejaky?
si stahni nejaky all in one tam urcite neco bude :wink: - slunecnice.cz, studna.cz ... hledej :-)Citace:
Původně odeslal Raydowe
a co treba DivXG400? ten to spolkne ne? :)
pokial viem, DivXG400 je akysi patch pre karty Matrox Mil. G 400. No skusim nieco najst...thx
Hledej kodek VobSub, s nim můžeš pouštět titulky v čemkoliv.
DVobSub.. to je pre directplay , pokial budu titulky potom s rovnakym nazvom ako film tak by to malo ist.Citace:
Původně odeslal Raydowe
direct play mam, ale neviem ako ho donutit, aby pustal titulky ked bezi FILM, VobSUb ked dam zlucit titulky s filmom, tak mi to zluci len prvu sekundu z filmu, neviem preco...
Ten divx player je uplne na nic alspon me se to zasekavalo , nejdou tam titulky atd. Bsplayer rulez ;D
no lenze divx player ma podporu pre ati karty, a poviem ti, ze je to fakt rozdiel v kvalite. Mne sa to neseka, titulky by mala vediet pouzivat uz dalsia verzia. BS player je dobry na bezne pouzivane, ale pokial chces maximum kvality, tak DivX player je cool alebo este lepsi Power DVD XP.
A nainstaloval si DVobSub ? ten tam najdes samostatne na ich stranke.Citace:
Původně odeslal Raydowe
Skus ten film pustit vo Windows Media Player 9 a ked ti tam ukaze titulky tak mas vsetko nainstalovane ok a problem bude v divxplayeri.
Divx Player ich nenajde, to viem, Media E player ich najde, pokial su konvertovane na ssa. Oki, pozriem ten Dvobsub...thx
Media W. player :))) Divx player neni na to delany, preto potrebujem spojit film a sub. do jedneho suboru...