prosím vás nemáte někdo tento věttrák z boxu, třeba od Bartona nebo T-breda. Zajímalo by mě jak to vypadá a hlavně jak ot chladí. Dříve jsem si myslel jaké to jsou šmejdy a teď jsem četl příspěvky od pár lidí a docela to chválili...
Printable View
prosím vás nemáte někdo tento věttrák z boxu, třeba od Bartona nebo T-breda. Zajímalo by mě jak to vypadá a hlavně jak ot chladí. Dříve jsem si myslel jaké to jsou šmejdy a teď jsem četl příspěvky od pár lidí a docela to chválili...
Jestli se nemýlím, tak je to to samý, co dával Coolermaster na EP5-6I11A, co jsem měl na Duronu, aspoň designem (akorát je zelenej).
Je to teda nejspíš 60x60x5 nebo 10mm, pasiv asi 8x6x4cm.
no to zní zajímavě :eek: ale jak to chladí? Taky ych to docela rád viděl jak to vypadá
Zkus přečíst pár příspěvků v sekci AMD. Majitelé 2500+ si hodně stěžují, že nový procík topí jak blázen. Když nebudeš taktovat, tak ti výrobce garantuje, že bude to uchladí. Co se týče hluku, tak kamarád ze svého 2000+ box serval se slovy, že u nich se luxuje jen v sobotu :lol: .
já vím jak topí barton...Citace:
Původně odeslal Aradan
ale mě hlavně zajímá jak to vypadá----->>> prodal bych to někomu za cenu Falcon Rocka když by to bylo podobné
Mám obavu že FalconRocku to podobný neni. Mrkni na stránky AMD, určitě tam bude obrázek, hledej PIB, Processor In a Box :)Citace:
Původně odeslal eraser
pravda není to moc podobné
http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_3734_4348^6678,00.html
teda doufám že je to on.
MNo tak tam může bejt i něco jinýho, ale takhle nějak ten box vypadá... Al pasiv 80x60x40, zelenej fan 60x60x10 :)
s tim zelenym vetrakem bacha-ja sem zatim videl 4 s cernym a kamos co ma 2400+ si stezuje, ze ma 61°, ale nema zadny pridavny vetrone a este mu tam topi r9700pro
BOX chladic by som ihned vyhodil (pasiv by som si asi nechal)..je to chladic o nicom..:(
je dost tazky na to ako je maly a ma huste rebrovaie...ale huci a nechladi,ruky prec...
a ten pasív je měděnej, nebo má alespoň jádro z měďi, nebo je to jen ubohej hliník, v tom případě to nebude lepší jak Falcon Rock
medene to neni,jedine ze by to bola med inej farby,neviem ako sa tomu hovori technicky (a to som strojar :oops: )
ale hlinik to urcite neni,skor nejake zliatiny,je to pekne tazke na to ze je to jak na k6 cpu
no tak sem si nedavno koupil bartona 2500 boxovanyho a jestli vas este zajima jakej je tam chladic tak je to malej prdola 60x60, vetracek je asi 1.5cm vysokej takze je fakt mini a chladic je celel (teda krom toho vetraku) ze ZELEZA !!! a uchladi to celkem dobre teda pokavat to netaktuju =)
fuj zelezo !!!!Citace:
Původně odeslal Some guy
Fotky BOX coolerov mam na mojej akoze 'WWW' pod signaturou. Ide o BOXy z Bartonov 2500+. :wink: Su to dva druhy kupovane naraz v Ageme, co asi ludom z CR moc nepomoze, ale aspon uvidite ake dva typy sa dodavaju.
No tak, ocel - to ano, železo však těžko :wink:Citace:
Původně odeslal Some guy
Taky si myslim... :-)Citace:
Původně odeslal tichoschlapek
Jinak tahle zamena byla je dost casta u studentu na strojarne... :lol:
Si mě urazil :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Dawe
mam ten BOX a je fakt na nic.Sotva uchladí nepřetaktovanej CPU a teď ve vdrech to je hrůza.Jinajk s Falcon Rockem se to vůbec nedá srounávat Falcon je mnohem lepší jak vykonově tak i je míň hlučnej.ten BOX je tak dobrej na rozřezání pasivu a dáni na grafiku
A sakra :-oCitace:
To abych se sel rychle schovat ! :idea:
Jinak opravdu netusim, proc ses tak urazlivej. :wink:
Protože jsem kdysi také navštěvoval FSI ČVUT, heh :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
Nikdo neni neomylnej. :wink:
Tim spis, kdyz uz je ze skoli chvili venku...
1. Nechci prudit, ale ze školy=ženy píšeme ypsilon, že?Citace:
Původně odeslal Dawe
2. Jinak skutečně nechápu, proč by si měl strojař plést železo a ocel. U laika je to pochopitelné, u profesionála nevidím důvod.
3. A konec, zkraje jsem to bral jako legraci, ale teď jsem pochopil, že jsem příliš starej na to, abych tady ztrácel čas s nedoukem.
Howgh.
Ted jsem Te teda nepochopil...Citace:
AD 1) :oops: :oops: :oops:
AD2)Vzdyt jo ! Ja to teda nechapu ani u laika, co mel alespon jeden rok v zivote chemii. = Vsichni
AD3) Ja jsem taky strojar....
A opravdu nechapu proc se nastvavas na me, kdyz mame na vec uplne stejnej nazor. ???