Nevite nekdo, co zapricinuje, ze se mne vytvari samovolne v nejakych adresarich soubory Thumbs.db ? Neznate nekdo tenhle problem? Zkuste prosim pomoci. Diikyy.
Printable View
Nevite nekdo, co zapricinuje, ze se mne vytvari samovolne v nejakych adresarich soubory Thumbs.db ? Neznate nekdo tenhle problem? Zkuste prosim pomoci. Diikyy.
acdsee
a nie je to XP-ckom ??? , co si robi tie nahlady v zlozkach s obrazkami a pod.
jj, je to xpckama - nepouzivej pruzkumnika a nebude je to vytvaret
...takze nevite, jak se toho zbavit?
Ani bych nerekl... Ja pruzkumnika vubec nepouzivam, dokonce nepouzivam ani nahledy, mam pocit, ze jsem dokonce i zakazal ukladani nahledu do mezipameti - pouzivam pouze acdsee a stejne je mam vsude...Citace:
Původně odeslal -=>Majkl
Ani jsem doted nevenoval pozornost tomu, jak jsou nekdy velky - az 4 MB ! :!:
Pre XP ENG: Windows Explorer - Tools - Folder Options - View - Do not cache thumbnailsCitace:
Původně odeslal Firestone
BTW.. ACDSee vytvara jeden subor, ktory je skryty v Document and settings (XP).. tak odporucam aj tam to mazat, resp. v nastaveniach ACDSee to rovno zakazat! :) By ste sa cudovali, ale niekedy to ma aj 200MB! :)
to jsou veci... no a kde pls je to nastaveni v ACDSee, ktere zakaze vytvareni onoho souboru?Citace:
Původně odeslal hobbes
Jeden z duvodu proc tenhle mamuti soft nepouzivam :wink:Citace:
Původně odeslal hobbes
Najlepsie riesenie je nepouzivat ani Windows XP and ACDSee ;D
jj to chce w2k + acdsee ;D
Mno v ACDSee (v5.0.1) je postup nasledovny: Tools - Options - Database - Store Thumbnails (Zrusit)Citace:
Původně odeslal Firestone
Nad tym vidite, kde sa ten subor uklada (XP/2k), cize:
*:\Documents and Settings\<USER>\Application Data\ACD Systems\ImageDB.ddf
Tato volba vsak spomali nacitavanie obrazkov v ACDSee, hlavne ak mate v jednej zlozke 50 obrazkov a viac (v zavislosti od vykonu PC)!
ACDSee je super program.. ale uz ma strasne vela nepotrebnych doplnkov a stava sa neprehladny! :/ Preto pouzivam IrfanView! Jednoduchy a vykonny! :)
diky za pomoc!Citace:
Původně odeslal hobbes
Ten IrfanView je fakt super a aké veci sa s ním dajú robiť :-)
To hej ale ked ho zakomponujes do total comandera tak je to super az na to ze to potom nedokaze prezerat obrazky niektore vacsie ako 1.5 MB a niektore az od 3.5 MB cim tomoze byt popripade kde sa to da nastavit som to akosi nenasiel. ???