http://www.msi.com.tw/program/produc...&MODEL=MEGA651
Celkom zaujimave PC. V Ageme je za 10450,-Sk bez dane. Hodi sa aj do obyvacky :wink: .
Printable View
http://www.msi.com.tw/program/produc...&MODEL=MEGA651
Celkom zaujimave PC. V Ageme je za 10450,-Sk bez dane. Hodi sa aj do obyvacky :wink: .
a videl si to autoradio co maju v ageme???Ze aj na mp3 znacka orava cena 4990 tusim
Orava AR-100 za 4299,- aj na MP3 zaujimava cena :!: Ale iba 4x30W ale to staci. Uz o nom vazne uvazujem :) Len kolko vydrzi :?: Inak nepisu ci ma antishock. Ale asi nie, lebo je to upravena CD-ROMka...
4x30 je vpohode,prinajhorsom dokupis koncaky hehe,ale ta cena je super.Citace:
Původně odeslal Quillin
Cena je fajnova ;D
Vypadá super i cena je dobrá, jen nevím proč jsem si před chvílí přečetl ve sqvělém computeru že stojí okolo 90 000 tis. ( strana osm 8)Citace:
Původně odeslal Quillin
btw: toto číslo se opravdu "povedlo"
len kto vie, ake to je hlucne, ale inac SUPERRRRRR
Docela spatnej neni ani ASUS Pundit ale tam jaksi chybi to Hifi ale taky nevypada spatne ...Tohle MSI je roztomile .. toto bych s do obyvaku dal :P
docela dost se mi to libi....
jaka je www adresa agemy??? sem asi tupej a nemuzu to najit :oops:
dik, tam rvu koncovku cz a divim se :lol:
nevite kdo to prodava u nas? zatim se mi nepodarilo nekoho najit...
Kdokoliv, kdo nakupuje v Levi
Na našem trhu se Mega PC objeví v průběhu června. A dobrá zpráva pro fanoušky AMD. Následovat bude Mega PC na platformě Socket A.
z www.levi.cz
jj, uz sem taky koukal ze bude i s amd, cipset km400
a misto ty oranzovy barvy ma takovou zelenou....
toto za 10400 urcite nebude. prihodil by som nulu.Citace:
Původně odeslal Quillin
jsem se díval do ceníku a mělo by to být maximálně za nějakých 12 tis kč.Citace:
Původně odeslal rOn
no v tom pripade je to vyborna investicia: Radio tuner, CD prehrávač, TV tuner, diaľkové, čítačka všetkých ž druhov pamäťových kariet, LCD, squelý dizajn a spusta rozsiritelnych slotov.Citace:
Původně odeslal Dudu
edit: akurát bez CPU, RAM, HDD a CD mechaniky.
ještě ať tam hodí R9800Pro integrovanou na desku a beru to :lol: ;D :D
Tohle je o něčem jiném než o výkonu...Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
tak at si tam toho radka9800pro hodi :arrow: agp 4x to ma :wink:
No to sice jo, ale 200W zdroj na to asi stačit nebude... Navíc zatím to je jen pro P4...Citace:
Původně odeslal Sadam.