mam scanner UMAX Astra 4700 a k tomu oficiální twain, ale v něm nejde scanovat ve 48bitový hloubce :?
neznáte nějakej, kterej to podporuje?
Printable View
mam scanner UMAX Astra 4700 a k tomu oficiální twain, ale v něm nejde scanovat ve 48bitový hloubce :?
neznáte nějakej, kterej to podporuje?
mno naco ti je 48 bitov netushim .. tak neviem preco to riesis? to ako keby som od svojho psa chcel aby hovoril :) je to uplne na <>u ;)Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
MadCap
když umí scanner 48bitů, tak proč scanovat jenom na 24?Citace:
Původně odeslal MadCap
kámoš má nějakýho microteka za 2000 a jemu to jde na 48 fpohodě, zkoušel jsem jeho twain u mě, ale nechodí. tak shánim nějakej jinej
Software od Umaxu je uplne na *****, to mozem povedat z vlastnej skusenosti :-( Mas najnovsiu verziu?
nevim, je to kupovaný před 1,5 měsícemCitace:
Původně odeslal Rainbow
a nový ovladače právě stahujuCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
24 bitov je IMHO plne farebne spektrum (32 na monase je kvoli alfakanalom tushim) :)
MadCap
24b porad je to na kazdou slozku 8 bitu. kdyz bude na kazdou 16, bude to jemneji odtupnovane, ale s libovolnym poctem bitu nedosahnes plynuleho prechodu. -Plneho spektra. (to, ze oko -aspon to moje- nepozna rozdil mezi sousednimi barvami uz pri 8 bitech je jina vec ;-) )Citace:
Původně odeslal MadCap
už jsem to našel, paradoxně to bylo na stránkách umax.de
vybere se scenner->typ-> a dole na stránce s ovladači je Quality Scan, je to nějaká záplata či co. Ale hlavní je, že to už funguje ;D
http://www.umax.de/support/treiber.htm