Zdravim,
stahnul jsem si novy program BIOS, ale pripona byla nejaka neznama( *.bin). Tak jsem to prejmenoval na bios.exe, ale to neslo spustit Muze mi nekdo poradit , co delam spatne?
Printable View
Zdravim,
stahnul jsem si novy program BIOS, ale pripona byla nejaka neznama( *.bin). Tak jsem to prejmenoval na bios.exe, ale to neslo spustit Muze mi nekdo poradit , co delam spatne?
Prejmenuj to zpet na *.bin a stahni si flashovaci program (pro Award awdflash, pro AMI amibios) - oba soubory potom pouzijes spolecne...
ahmmm ,,.. soubory s koncovkou BIN jsou primoc soubor s obsahem BISOU .. jak pise dorf .. jeste potrebujes program ktery ten BIN sko[piruje do BIOSuCitace:
Původně odeslal :-)
Hmm :-D no kdyz nevis co je to bin, snad abys to radsi ani nefleshoval. Dojdi za nekym, kdo ma uz nejaky ty zkusenosti ehm . Nebo se ti muze stat, ze ti to potom nenastartuje.
Hele chlape, je sice hezký, že si tady děláš z lidí na fóru legraci, ale chce to trochu originálněji. Pochybuju, že bys dokázal vyplnit tak precizně svoji signaturu, kdybys nevěděl nic o flashování biosu. Pro ostatní - je to čirej provokatér. ;D Viz sekce procesory AMD.
anebo ji okopiroval ..Citace:
Původně odeslal Halen
Napsal jsem to podobne jak ostatni. Opsal jsem to z faktury, kterou jsem dostal z firmy.
Opsals to moc krasne. Inu - odbornik (viz. tvuj vysoce odborny thread v sekci AMD) ;DCitace:
Tento chlop je ludovy bavic... ja mu drzim palce!
Mam taky navrh... normalne ako ma kazda sekcia svojho moderatora, mohla by mat i svojho bavica... Tie jeho prispevky su dost nerealne ,ale zabavne...
Tos mozna moje mati je chytrejsi jak on :-)
:lol: :lol: Ty jsi asi fakt pi*a ne ? Když jsis stahl ten soubor .bin a prejmenoval ho na .exe, sis myslel co? Ze se ti spusti novy BIOS pod Windama ?? :lol: :lol:
[quote="Gekk"]:lol: :lol: Ty jsi asi fakt pi*a ne ? Jojo to fakt nechápu. Přece když chci něco takovýho dělat tak si o tom aspoň něco přečtu. A zjistím co a jak. Pak by nedošlo k takové blbosti. Ach jo :? :? :?
Už jenom podle toho jak vypadá popis jeho (údajného) počítače -> nevím no... 2GB RAM, nejrychlejší nedostatkový P4, ATI R9700, 200GB disk atd.... :-D :-D :-D :-D
;D Nechapu toho XICHTA ;D maras ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D valim se pozemi ;DCitace:
Původně odeslal Hazo
Negdo si vymyli fiktivni pratele,negdo mazlicky, negdo Pc.... ;D proste nemuzu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D chtel bych ho poznat:)Citace:
Původně odeslal Anduril
no pane jo ty si ale debilek ;DCitace:
LOL - tak to je dobrej joke.....
mozna je to jen newbie -> takze podle vyrobce BIOSu pouzij aflash nebo amiflash (nebo uniflash - od Rainbowa http://www.pppr.sk/rainbow/ BTW doufam, ze ti chlape funguje...)..nebo hledej na www vyrobce desky....
pokud nejsi newbie - takze ses bud prudic, sprymar nebo .....