Neviete nahodou nieco o pamatiach TWINMOS DDR400 CL2.5, 512MB s cipmy M-tech.
Potrebujem kazdu radu.
Printable View
Neviete nahodou nieco o pamatiach TWINMOS DDR400 CL2.5, 512MB s cipmy M-tech.
Potrebujem kazdu radu.
nic o nich nevim, ale cekam az mi tydle pameti prijdou z nemecka (jaky budou mit cipy to nevim). co se deje? nejakej problem? ???
twinmos mel vetsinou cipy winbond nebo primo twinmos
ja jú mám doma na 200fsb ide aj na 2CL pri 4-3-3 viac som neskúšal nebolo treba, takže v pohode,
Takze sa zahram na pokusneho kralika a vyskusam ich. V sobotu ich idem kupit, dufam, ze este budu.
Ja som bol tiez prekvapeny, ze tam vidim take cipy, ale co uz. Ak pojdu dobre pretaktovat, tak nech tam premna zamna budu aj noname cipy.
tak co ? jak si dopadol ?Citace:
Původně odeslal Toxic
ja som na tom dost blede ... mam TwinMos TMD7608F8E50D a na nalepke je vytlacene PC3200 CL2,5 a idu u mna na FSB200 max CL2 pri casovani FAST ... TURBO ani ULTRA nejdu ani na voltazi 3V :evil: a ani pri CL3 :evil: :?
NO tak potom napis hned ako si dopadol !! Ja xcem zobrat 2x256MB DDR400 CL2.5 ale zatial ich nemaju kuaa tak cakam !!
som zabudol že ja tam mám čipy winbond bh-5, takže ty budeš mať asi iné pamäte ale kupoval som ich v libre asi tak pred mesiacom
to su tie z Libry? ???Citace:
Původně odeslal Toxic
tiez by som ich chcel kupit, takze sa pochval
Dnes by som ich uz konecne aj s novou doskou mohol mat doma, takze co najskor sem nahodim nejake vysledky.
No mne povedali ze zajtra maju mat tie TwinMosi DDR400 ! Tak to som zvedavy :?
Tie s Winbondami????
Ze nevedia ake presne cipy budu mat tie pamete taze ked tak zajtra tam treba brnknut.Citace:
Původně odeslal Toxic
Daj vediet ake budu mat, nech nemusim kupit s cipmy M-tech.