-
Problem s WinXp
Po naistalovani WinXP slapalo vsteko dobre. No ked som naistaloval svoj sotfware ako obykle, po restarte mi WinXp nahodi hlasku: Windows nemoze nastartovat lebo subor Hal.dll je poskodeny alebo chýba. Tak som spustil Win98 a skopiroval som mu ho tam. Ale to nepomohlo. tak som to musel reistalovat. A toto mi spravilo 2 krat po sebe.
Disk som skontroloval (ziadne chyby). Uz ma nebavi to stale znova a znova instalovat. Sposobuje to nejaky software (Deamon, Clone, Nero alebo co?). Predtym som mal iny disk a toto sa my nestalo ani raz!!!
Kde je chyba?
-
nejlepší bude zjistit (já to newím), k čemu wlastně ta knihowna patří (wiz google a program na sledowání DLL knihowen) - je možné že nějaký program použíwaný w W98 instaluje knihownu, která není kompatibilní s NT systémem...a to pak způsobuje to "poškození"...
-
tred o par radek vys nepomuze?
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...607565dba35976
popr zkus vydetekovat po instalaci kterho softu se to stane. proste nainstaluj soft - resni - nainstaluj dalsi soft - resni atdatd.
-
-
skus to preinstalovat a tu knihovnu si zalouj, potom instaluj jeden program po druhom, ked to spadne, vo win 98 to nakopiruj naspat. nie vzdy to ide, ale ak sa stym nechces prilis dlho bavit, mozes skusit tento lamersky postup..