Chlapi a klidne i zensky, dejte radu.Menim sve palomino ktere chladim Titanem TTC-D5T, celohlinikovy chladak, za 1700+ TB0.Zatim nemam na novy chladic. utahnu timhle toho TB?
Printable View
Chlapi a klidne i zensky, dejte radu.Menim sve palomino ktere chladim Titanem TTC-D5T, celohlinikovy chladak, za 1700+ TB0.Zatim nemam na novy chladic. utahnu timhle toho TB?
Podle toho na kolik ho vrazis. :-)Citace:
Původně odeslal Jester
Jinak ty kaminka prezdivana Palomino jsem taky mel, TB je mnohem mene narocny na chlazeni... Na zakladni frek. to bude stacit urcite, co se tyka nejakeho poradneho oc, tak tam uz asi nee... :-(
No stacit ti urcite bude, ale nie na lepsie pretaktovanie...
Ja jsem menil (zadara :-) ) palomino 1600+ za thoroughbirda 1700+ a se stejnym chladicem mi topil o 8°C min. Sice netaktim, ale muzes si udelat predstavu.
Jinak asi dneska schrastim nejake love, takze bych mohl koupit nejaky chladak, co byste doporucili, ale neco za rozumnou cenu...
JInak mrkl jsem se do ceniku a zjistil jsem, ze 1800+ a 1700+ stoji uplne stejne.TO asi vzit tu 1800+ ne?
AC CopperSilent - tichy a vykonny
Chlape a kde ho koupit v Brne a jaka je asi jeho priblizna cena
cca 450 vc DPH
v Brne nevim ...
Dobry, maji ho v TS bohemii, v pondeli du pro nej.Ta cena je fakt dost dobra
Copper Silent tichy a vykonny ???
Tu se nekdo cpal vtipnou kasi. Tichy jo, to podtrhnu, ale vykonny? Spire Falcon Rock2 za 3k je vykonnejsi...
Za 3000? Tak na to se muzu vyprdnout
Jo, tys asi myslel 300kc, no tak sakrys, co je lepsi, ten AC nebo ten spire
taky vyrazne hlucnejsi, kolega ho ma ... a TBreda na 2180MHz temer neuchladi, pres 66°C a sem tam pri vyssi okolni teplote vytuhneCitace:
Původně odeslal Sam Hawkens
pochopitelne CopperSilent neni na hard OC, ale pro bezne uziti je vynikajici
Ja bych mel mit po vikendu TT-V11 tak jsem zvedav protoze ted mam TITAM D5TB TC a pres 60 mi nejde
ked chces tichy a vykonny tak kup AC SlimSiletPro :wink:
btw:vsetci sa pytate na dve veci: 1 - tichy a vykonny
2 - super vykonny
obe otazky su uz davno zodpovedane :roll: staci iba hladat :wink:
No podle GABOva testu je skutečně SlimSilent PRO TC výkonnější a tišší než CopperSilent...
Já mám kupříkladu pasiv z GlobalWina s roztaženýma žebrama a na tom 80mm fan CoolerMaster na 7V .. krása, load = 54°C.
Jasne, spravne jsi usoudil ze 300, omlouvam se za dezinformaci, ale Baronovo hodnoceni me nakrklo. Ja totiz mel Spire Falcon Rock2 a chtel neco lepsiho, tak jsem koupil Copper Silent a ukazal se minimalne tak o 5 stupnu horsi :evil: secteno podtrzeno, oba dva jsem v kompu mel a Spire tam zustal a meho Thoroughbreda na rozdil od CS na jeho frekvenci pri 1,775 V uchladi! (a je levnejsi o 150 Kc). Rozhodni se sam, ja doporucuju Spire.Citace:
Za 3000? Tak na to se muzu vyprdnout