Má tady taky někdo Savage 2000? Rád bych si snim popovídal. Tak se prosím ozvěte... :-D
Printable View
Má tady taky někdo Savage 2000? Rád bych si snim popovídal. Tak se prosím ozvěte... :-D
Moch jsem si ji pred nedavnem koupit, ale pockal jsem si a koupil Xabre.
Zajimalo by me jestli bych udelal chybu kdybych si ji koupil. Ty ji mas? Jak na ni jdou hry a T&L?
SIS je lepší. Savage se sice prodává le už se nevyrábí s3 krachlo.
TaL jede jen pod OpenGL. Aa o moc rychlejší te neni. Ale já jsem s ní spokojen Medal of Honor na 1024x738x32 high detail
3D mark 99 max 5000 bodů a 2000covka 2800 b na 800x600x12
2PhoB: Rozhodně jsi chybu neudělal. S3 Savage 2000 je výkonově na úrovni TNT2 Ultra nebo VooDoo3, takže dnes na nic. A dost her tuto kartu nepodporuje. TnL jednotka musela být kvůli špatné fci deaktivována.
2mr.AK: Lepší výsledky má i moje bývalá VooDoo3. :-D
NJ taky S3, jeste chvili ted slapu na tom V3, ale obcas uz mne pekne se*e.
Ale na druhou stranu je to i po te dobe funkcni a hry na ni slapou, sice teda v nic moc grafice, ale chodi to :-)
OK, ja jsem mel moznost tu savacku koupit za 800 do myho druhyho PC (nejdriv jsem chtel tak za 500 najakou TNT2) ale pak jsem si rek kdaz uz tak uz a za 2600 koupil Xabre 8-)
Me totiz bavy se v tehlech podcenovanejch kartach hrabat a vylespovat je......
PhoB: sedí ;)
podobne ;)
Ja jsem s S3 spokojenej na SISku sice nema ale je odost rychlejsi nez TNT2 ultra teda s aktivovanym S3TC-komprese textur. A Manli pro ni vyviji dal novy ovladace a TaL nedeaktivovaly (od direct3D ano ale po Open GL ne)
Na www.savagenews.com byli a jsou ovladace, nove i stare i verze s aktivnim TaL....co je na tom pravdy, furt me zajima to TaL. Jinak kompresy textur umi i riva s detonatory 5.x a vysimi myslim.
Koupil jsem jetou S3 Savage 2000 a na sis730 uz i v dosu blbnul obraz, na sis735 jel v pohode, teda ten dos ;- , na starsi desce vebec nechel najet komp. Tak jsem se rozupl a koupil 8500LE a nelituju. Kdyby si nekdo chtel pohrat s s3 tak at da vedet, za par stovek ho prodam. Uz ji chci mit pryc z oci.
2FAllen: 200..co?......no....:)
S3 savage 2000 to uz je taky pekne stara grafika, ta je zdob kdyz sem si kupoval voodoocko :-) Ale to se prodavala jen v americe za hrozne prachy :-) skoda ze neni do PCI slotu, hodil bych ji do druheho kompu, do tohodle dam conevidet doufam neco lepciho :-) No ale aspon budu porat voodoockar :-)
Co všichni mata proti Savage? ja jasem naprosto spokojenej. A obraz je dokonalej
2MR.AK: Ja mel Savage3D a Savage4 a byl jsem taky spokojenej, ale to asi proto ze jsem jeste v ty dobe nevidel zadnou jinou:). Podobe jako Xabre: Ovladace jsou kamenem urazu.
Mas recht ovladace kamen urazu.....
Zkousel si ji taktovat?
Jo skousel ale moc nejde dostal jsem ji z 125@135 GPU a 143 na 148 sdram takze se to ani moc neprojevylo (teda na stabilitě se to projevilo dost :-) )
JJ manli to je curva, Inno se nechalo dostat z tech 125/143 na 150/175 a to uz bylo na vykone dost znat.
Tak jsem si sní hrál asi 2 hodky a dostal jsem chip ze 125 na 150 ale paměti vůbec nejdou.
Savage je jeden z najvacsich shitov co som mal v ruke.. ..nikdy viac.. ..za tu kartu da peniaze len ten kto chce mat silou mocou grafiku so 64MB za najmenej penazi.. ...obraz, vykon, podpora stoja za hovno...
S podporou souhlasim ale s ostatnim ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!