Chcel by som info o monitoroch relisys, ale na tej adrese tie produkty
asi nie su,,,,? Existuje ina ?
Printable View
Chcel by som info o monitoroch relisys, ale na tej adrese tie produkty
asi nie su,,,,? Existuje ina ?
Takze, na www.relisys.com su informacie o produktoch. Na hlavnej stranke kliknes Customers Section (priblizne v strede), potom Products a v Category Search si das vyhladat Display.
A inak, ak nemas Relisys a uvazujes o nom, tak ho nekupuj, proste je to smejd. Ak ho mas... no tak si pozri to info co si chcel :roll: .
Wera, Relisys je smejd, fakt do neho nechod, ak Ti ide o kupu.
Inak s tou strankou to sedi. ;-)
Diki, je to tam, neviem ako som si to mohol nevsimnut....
Tiez som pocul ze za vela nestoja,, hlavne ked som videl v predajni
ze cierna je seda, a geometria obrazu taka vselijaka,,, ale nemoze
to byt od kusa?
Papierovo to nie je najhorsie....?
Neviem ci to je od kusa alebo nie, ale to je ako keby si sa pytal, ci tie stare skodovky MB sa nelisia kvalitou kus od kusu. Aj ten sebelepsi kus skodovky MB bude proste stale smejd oproti, dajme tomu, Felicii (kedze zijeme v tak chudobnych krajinach :-) ).
Na Relisys urychlene zabudni. Kup si radsej nejaky Samsung, popripade Samtron (lacnejsia trieda od Samsungu).
Mam Relisys a nikdy viac. Pri tahani okien sa mi hybu okraje obrazu, ked zvysim jas, obraz je neostry, blika to ako hovado a je to bieda.
Ja mám tiež Relisys 770 17" a donedávna som bol s ním veľmi spokojný. V pohode zvládal všetky rozlíšenia, len pri zmene rozliška podivne "cvakal" a obraz mal tiež celkom obstojný, pokiaľ sa z neho nečakane nezadymilo. Teraz je v servise, odišli mu vertikálne vychyľovacie cievky!!! SHIT!!! Teraz mám dočasne Belineu 103022, ale tá ma tuším horší obraz, občas preblikuje a čierna sa mení na sivú... :evil:
Preto Ti odporúčam len jedno: kúp si fakt kvalitný monitor, tie lacné sú o ničom :?
Dnes som videl live vedla seba asi 5 Relisysov a nejake Philipsy. Mozem ti povedat len z toho co tam bezal 3DMark 2001SE, ze ich VN elektronika je uplne na hovno. Obraz pri rychlejsom preblikavani tmavych a svetlych obrazov (strelba ...) sa zvacsoval a zmensoval o 3-4 mm v kazdom smere :eek: :eek: Totalny ausus. Tie Philipsy vedla nich boli oproti tomu uplne EIZO. A to neboli nejak extra drahe. Od Relisysu ruky prec. Cena 3500,-Sk bez DPH za novu 17" hovori za vsetko :roll:
Nejake 17" Relishity mame v skole - pumpovanie o pol centimentra mozem potvrdit :?
Uz som kupil 19 IIyamu, som s nou spokojny :-)