Treba dat nju windowsy na NFS7?
Kupil som abit nfs7-s rev2.0, predtym som mal msi kt4. Vsetko sa tvari ok, ale windows XP (aj ME) sa pri nabiehani vzdy resetne. :? Bohuzial mi moc nevyhovuje jeho preisntalacia, lebo tam mam rozbehane veci, ktore este tak tyzden potrebujem a nemam moc casu. Treba vsetko preinstalovat alebo tam mam iny problem ??? Btw. MDK9 fici bez problemov
Re: Treba dat nju windowsy na NFS7?
Citace:
Původně odeslal Mavko
Kupil som abit nfs7-s rev2.0, predtym som mal msi kt4. Vsetko sa tvari ok, ale windows XP (aj ME) sa pri nabiehani vzdy resetne. :? Bohuzial mi moc nevyhovuje jeho preisntalacia, lebo tam mam rozbehane veci, ktore este tak tyzden potrebujem a nemam moc casu. Treba vsetko preinstalovat alebo tam mam iny problem ??? Btw. MDK9 fici bez problemov
skus spustit nudzovy rezim (F8) a odinstalova nejaky ovladace, alebo nieco take.
Re: Treba dat nju windowsy na NFS7?
Citace:
Původně odeslal Mavko
reinstalaci se asi nevyhnes.... mam zkusenosti, ze je vic starosti s rozbehanim OS na nove desce (chipsetu) nez kdyz to preinstalujes. Pak mas alespon jistotu ze ti bude OS behat na novem HW jak ma.