Problem s Aquacool WB na CPU
Dneska jsem se jal cistit komp od prachu a ruzneho bordelu a vsiml jsem si neceho divneho na WB. Rozmontoval jsem PC, WB vytahl na svetlo bozi a ta svine med asi reaguje s vodou!!! WB je zaneseny - klasicky cerny nanos...Med uz jde videt jenom ze spodu...Jinak je to cerne jak bota...Jo a usti hadicek je cele mazlave...To jsem fakt jeste nezral...
Co vy na to? Nejake rady ? Nejake zkusenosti ?
...
Re: Problem s Aquacool WB na CPU
Citace:
Původně odeslal Brutus
Dneska jsem se jal cistit komp od prachu a ruzneho bordelu a vsiml jsem si neceho divneho na WB. Rozmontoval jsem PC, WB vytahl na svetlo bozi a ta svine med asi reaguje s vodou!!! WB je zaneseny - klasicky cerny nanos...Med uz jde videt jenom ze spodu...Jinak je to cerne jak bota...Jo a usti hadicek je cele mazlave...To jsem fakt jeste nezral...
...
co máš v okruhu? čistou destilku ? nějaké přísady?
Re: Problem s Aquacool WB na CPU
Citace:
Původně odeslal eRTY
Citace:
Původně odeslal Brutus
...
co máš v okruhu? čistou destilku ? nějaké přísady?
Cistou ( doufam ) z kouhoutku + trosku jaru...Ty kravo, ted me tak napada jestli to svinstvo i piju...ja ho FAKT PIJU...