Tu je linka:
http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht...md_pinmod.html
Je to celkom pekne spravene, otazka je ci je to aj pravdive. ??? Pozeral som tu par obrazkov na zmenu nasobicov a nejako sa mi to nezhoduje...
Printable View
Tu je linka:
http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht...md_pinmod.html
Je to celkom pekne spravene, otazka je ci je to aj pravdive. ??? Pozeral som tu par obrazkov na zmenu nasobicov a nejako sa mi to nezhoduje...
...njn, ale ku zmene kazdeho nasobica podla tej stranky je treba 5 prepojov :? a podla toho mojho navrhu napr. na multi 13x stacia dva prepoje :wink:
...kazdy nech si vyberie co mu vyhovuje :!: :wink:
No cim viac prepojov tym vecsia sanca ze sa to nepodari....takze tak. Ale alternativa to je samozrejme.
myslim, ze skusat to nebudem...
...preco ??? vyskusat to mozes :wink:Citace:
Původně odeslal stanley
nemam cas ani na to aby som nechal prebehnut test v 3dmarku. :lol: nieto este laborovat s drotovanim v patici. teraz som rad, ze som dal vobec kompik do poriadku - mal som trosku nestandardne zapojeny vetrak na 7V (medzi 5 a 12V vetvu), co neprispievalo stabilite zdroja a celkoveho systemu. :oops:
urcite to bude fungovat, ale na muj nasobic to chce dratovat dalsich pet pinu. nevim proc...nejjednodusejc to jde podle navodu na pretaktovanie.sk
Daji se podle toho nastavit i nasobice ze "spodni" sady - na desky, ktere neumi menit nasobic?
predpokladam, ze jo. ja mam nastavenej nasobic z vyssi rady (default nizssi) na desce co to jinak neumi. tak obracene by to melo jit taky
vcera sem to podle ocinside.de zkousel na XP TB0 a dneska na Bartonu a funguje to perfektne. Dovolim si oponovat GABOvi, cim vic propojek pouzijes, tim mas vetsi jistotu ze to budes mit dobre... proste v patici natvrdo nastavis hodnotu nasobice a to co je na procaku desku vubec nezajima.... zkousel sem to, laboroval sem nad tim a dosel sem k tomuto zaveru. navic si myslim, ze kdyz pouzijes min propojek, muze se ti stat ze u nejaky mustku to nezmenis a najede ti jinej nasobic nez si chtel...
proste a jednoduse: na procesoru je 5 mostiku cili pouzij 5 propojek a budes mit jistotu, ze to mas dobre ;D
BTW diky tomu ze pouzijes vsech pet propojek, muzes pouzit uplne vsechny nasobice od 3x az po 24x (vyjma par rezervovanych) na vsech deskach nehlede na to, jestli deska podporuje v biosu zmenu nasobice ci pouziti horni nebo dolni sady....
Warlord:
neni to tak, ze zadratujes nasobic natvrdo a v biosu (ja na desce jumperama) nastavis na default? me teda po zadratovani jinej nasobic nejede.
k tem mustkum: v mem pripade (1700+) je asi lepsi to udelet co nejjednodusejc, protoze ma vsechny L3 spojeny a na nastaveni nasobice potrebuju 3. a 4. rozpojit, tak budu dratovat jen dva pary nozicek. podle ocside je tam navis jeste jeden par a pak dalsi tri nozicky spojeny (proc nastavovat znovu to, co uz je nastaveny)
A mozem dratovat aj palomino kek mam zamknutey nasobic?????????
No Gabo mne to podla Igora neslo naopak mi to ukazovalo a prepinalo uplne haluze podla Ocinside.de mi to slapalo hned aj ked je toho na prepojovanie viac nez dostCitace:
Původně odeslal GABO
Tak som to skusal a nic.. Skusal som nasobic 13 ,potom 13,5 a nic. Jedine co fungovalo bolo Vcore . A 2 hodiny v .......Citace:
Původně odeslal Champion
A to si premostovl podla navodu na ocinside.de alego podla IgoraCitace:
Původně odeslal Champion
Robil som to podla navodu na ocinside :?: Absolunte ziadna zmenaCitace:
Původně odeslal KOVO
A mas to dobre mne sa to nezda :? tak to skus podla Igora
Si uvedom ze to dratovanie je zalozene na predpoklade ze mas odblokovany procak. Proste to nahradza to co lepsie dosky vedia urobit sami.Citace:
Původně odeslal Champion
Ak xces harbat do palomina musis ho bud odblokovat, alebo preskrabat na iny nasobic.
Bolo to dobre , 3krat som to kontrolaval , 3krat som mal dole procak pomali uz nemam pastu :-( . Stale isiel na 10,5. A to nevadi ze to sproste Palomino ? . Skusal som ho odoknut tuhov,vodivov gumov a nic..Citace:
Původně odeslal KOVO
A ako to myslis ze podla Igora ?
http://www.vs.sk/ousi/temp/multi_final-3.jpgCitace:
Původně odeslal Champion
ale niekde som cital, tak si dajako spominam ze mostiky L1 musia byt spojene
Presne to som napisal vyssie, proste procak musi byt odomknuty. 8-)Citace:
Původně odeslal KOVO
Ja som tento clanok cely necital ;)) asi by som mal ;))Citace:
Původně odeslal mino
No vsak to je ten problem..Ja som si myslel ze ked to zadrotujem tak tam sa my vlasne odomkne,alebo zmkne na pozadoveny nasobic.. :-( tak my nezostava nic ine ako kupit lak za 300sk a lakovat.. Neviem ci sa na to nevykaslem a nekupim nieco odomknute (1700 alebo 1800 tr) :|
No to je tiez riesenie s dobrou 1700-1800 spravis 2800-3000 :))Citace:
Původně odeslal Champion
Problem je v tom ze ten moj srot nejde viec ako 151Fsb. Aj som kupil novu ramku Apacer 333 a zianda zmena ..Ide mi to presne ako pri 266 :evil: . Zbytocne som vyj..... 1700sk . To som mohol radsej kupit hned te procak...Kua