-
V3 a Vitcong vs.QuakeIII
Mám takovej lehčí problém a zajímalo by mě,jestli na něj taky někdo narazil.Když si nainstaluju Quaka,tak mi nejedou textury ve Vietcongu(ať zapínám,nebo vzpínám Dx8 tex i Lightning)všechno jsou jen modrý modely(a hledej modrýho rákosku v modrým lesem za modrým šutrem :| )Sice to všechno lítá pár set!!!! snímků,ale není to ono.Naopak,když ninstaluju znova ovladače-AMIGA MERLIN 2,0 2,5 2,9.tak vietcong pěkně jede i s barvama,ale zase Quake jede jen jaksy jakoby ve 256??? barvách,Když nainstaluju GLsetup,tak Quake jede COOL,ale Vietcong is BLUE.Co s tím :?: ???
-
Vzkoušej překopírovat glide3x.dll za nějaké jiné(starší).
Q3 jede přeci na OpenGL a to u voodoo frčí přes glide,takže zkus jiné verze glide3x.dll :wink:
Vietcong je DX8 (myslím ;D )
-
Noprávě,vždyť je DX 8,takže nechápu,že to GLsetup z QIII tak rozhasí.Ale skusímto manualně a uvidim
-
a jak bezi ten Vietcong ?? pude mi to?
hm to jenom DX ? hm kua
esli ma cenu si to schanet
-
Vietcong je něco jako flashpoint (ten engine mi to hodně připomíná)
Na Voodoo 4 jsem to nezkoušel
-
tak to je uplne vpoho flashpoint my sel uplne paradne
-
sorry zapomněl jsem,že flashpoint jel i na glide a Vietcong jede pouze na DX8 :evil:
fakt promiň
-
no me flashpoint bezel docela slusne i na D3D 1600x1200 max detaily nebyli problem ale na Glide to bylo lepsi
hm ale kusim to kamos to mlsim ma tak si to pucim a testnu
-
Jedu to na Xabre 600 a v 1024x768x32 plné detaily to jede zcela plynule ;D
-
Už to jede,hodil sem do systemu OGL knihovny z Quaka manualně a vše je OK ;D ,Vietcong mi jede 1280x1024 na plný(až na ty vyplý DX8 textury a ligtning) pěkně plavaně,ale asi to táhne procák 8-)
-
Testnu na Voodoo 4 a dám vědět :-)
-
Já nevim, ale mě blbnou u Vietconga textury a nevim, co s tim- to s DX8 už jsem zkoušel-bez výsledku.Poraďte co s tim?
-
Zkusil jsem to na V4 a jede to jedna krása :-) a bez chyb
použil jsem Voodoolizer 1.05 final
-
-
Zkoušej si hrát v nastavení 3DFX Tools,a povypínej si DX tex i lightning a triple Buffer,Vietcong je udělanej pro NEW karty :?
-
tak sem konecne sehnal Vietconga ; zezacatku sem mel problemy s texturama ktere sem odstanil az NuDriver7.
hm a bezi mi to cca 9 fps ,coz neni sice nic moc ale hrat se to da
btw hodne coool hra
-
2 Doom:pokud to hraješ na tom Celeronu 586MHz,tak tě brzdí procák a né grafika :!: