Chtel bych se zeptat,jestli AthlonXP 1700+ už má odemčené můstky L1,aby se mohl měnit násobič v BIOSu,nebo je musím spojit? Diky
Printable View
Chtel bych se zeptat,jestli AthlonXP 1700+ už má odemčené můstky L1,aby se mohl měnit násobič v BIOSu,nebo je musím spojit? Diky
1700+ T-Bread má odemčený multiplikator.
Každý T-bred i Barton má odemčené můstky. Poznáš je nejjednodušeji tak že Palomino(zamčené můstky) má jádro spíše čtvercové a označení procíku má vyleptané přímo na jádru, kdežto T-bred má jádro obdélníkové a název a označení nemá na jádře, ale na štítku pod jádrem.Citace:
Původně odeslal Great
BTW: 2bredator>T-bred, ne bread=chleba, a máš nějak velkej podpis ;D
diky ,to jsem rad ze se nemusim patlat se spojovanim
ha překlep!podpis jsem jen testoval jak vypadá.Snad už konečná podoba je takováhle(teda pokud si nepřikoupím nejaký železo :-) už aby to bylo!Citace:
Původně odeslal Millisx
a urcite mas THBcko? co gdyz mas palomino :wink:Citace:
Původně odeslal Great
a víš, že podpis má být nejvíce na 5 řádků ??Citace:
Původně odeslal Bredator
...pokial dobre vidim tak podpis co mas pod ciarou v 1024x768 teda 5 riadkov nema :!:
EDIT: 2bredator -> si vymazal ten post ???
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
má...
...to sa tam riadok Dragon Eye alebo Teď je to zas o trošku víc nepocitas ??? ??? ???
Smazal jsem tu pi****nu co jsem tam napsal....Sorrač všem nepočital jsem Dragon Eye...už ze školy fakt blbnu...
...OKI :wink: podla mna jeden riadok textu hore-dole, niektori users maju obrazky, ktore su urcite kapacitne "vecsie" ako text v jednom riadku a tiez je to proti pravidlam a pohoda nikto ich ne.jebe :wink:Citace:
Původně odeslal Bredator
2igor: ááá - já myslel, že to bylo na mě :oops:
...ten chaos vznikol, lebo Bredator vymazal svoj prispevok skorej ako som dopisal ten moj post :wink:Citace:
Původně odeslal Chocen