Jsou to dobré RAMky?Můžu sehnat INNO3D GF3Ti200 s těmahle RAMkama. Na kolik jste je vyhnali ?
Printable View
Jsou to dobré RAMky?Můžu sehnat INNO3D GF3Ti200 s těmahle RAMkama. Na kolik jste je vyhnali ?
Měl jsem Hynixy 4ns na MSI GF2MX400D... Standardně byly na 333MHz :( po taktování běžely asi 2 dny na 500MHZ (což by měly zvládnout), nicméně dlouhodobě zvládly taktak 440MHz bez chyb v obraze... Možná jsem měl smůlu, čert ví :(
Podla recenzii na nete su Hynix dobre pamete na taktovanie - zostavaju chladne aj pri vysokych frekvenciach
Na mojej GF4Ti mam Hynix 3.6ns a aj pri 600Mhz sa vobec neprehrievaju...
takze aj Hynix 4ns by mohli byt na tom podobne
Aj leadtek ma Hynix 4ns a su dobre ! No podla mna Inno nataKTUJEš min 600MHZ !
Tak ja mám tiež Hynixi 3.6ns a na mojej GF 4 Ti 4200 idu s pasivákmi bez problémov na 621 MHz, takže sú podľa mňa naozaj dobre a moc sa neprehrievajú,
jak jdou dat 5ns hynix...mam je na mx440
no me jdou 4ns hynixi na 300 zalezi jakej mam bios na grafice s nekterym stihaj jen tak tak 252
víc záleží na návrhu PCB karty a osazení kvalitníma součástkama(kondíky atd.),než na pamětech....některé karty ač maj -4ns Hynixi,nejdou taktovat zdaleka tak dobře jako s -5ns chipy.Ale pokud je karta správně a kvalitně zhotovená,pak je pamět s lepším časováním samozřejmě prvním předpokladem pro vysoké OC.Zrovna například v případě INNO grafiky,je hodně verzí PCB a každej pes jiná ves...
Já měl MSI GF4MX440 hynix paměti ze 400 na 520Mhz bez chyb
Ja je mam na Xabrikoj a 570Mhz bez problemu, max az 580 ale uz s chybickama :oops: