Chci si po dlouhe dobe poridit novu vypalovacku a rozhoduji se mezi Liteonem 52x24x52 a Teace 52x24x52 a nevim jakou si vybrat. Nenajde se tady nekdo kdo ma XP s nimi ???
Printable View
Chci si po dlouhe dobe poridit novu vypalovacku a rozhoduji se mezi Liteonem 52x24x52 a Teace 52x24x52 a nevim jakou si vybrat. Nenajde se tady nekdo kdo ma XP s nimi ???
hlasuju pro liteon, ale původně jsem chtěl dát nějakou jinou = Plextora... :wink:
Na Plextora neni !!!Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
Lite on je dneska fakt za malej peniz.a sluzbu udela dobrou. zalezi na prachach.kdyz jsou,tak teac-kdyz ne, staci liteon
Urcite LiteOn, Teac uz neni co byval :?Citace:
Původně odeslal GS
hlasujem za Teac, pretoze mam to co je dole v popise (Teac) - je fakt skvely, ale je tu velke ALE :
PRAVE ten typ co chces uz je vybaveny uplne inou cipovou sadou nez doteraz a podla testov na www.cdr.cz skutocne uz neni Teac to co volakedy :?: , avsak stale by som ho bral radsej ako Liteon ...
podla skusenosti z prace - Plextor je the best hlavne co sa tyka palenia chranenych CD (Plextor + Plextools a urobis krasnu kopiu audio CD chranene Cactus200 BEZ AKYCHKOLVEK uprav zdrojoveho CD a KOPIA uz NEOBSAHUJE ochranu 8-) )
spokojil bych se s tim nejlepsim: Plextor, Teac
Nedavno jsem taky kupoval vyplaku a nasel jsem bohuzel uz nevim kde, ze teac ted vyrabi asus, akorat si tam hodi znacku teac, ale jinak je to stejny typ jako asus!
Tak to je dle mě blud, protože ASUS mechaniky sám nevyrábí, ale používá LITEONy...Citace:
Původně odeslal Shadow
ako vidite mam uz par rokov TEAC 512EB, ale teraz som k nej prikupil Liteona LTR 48246S, sice uz som tam hodil FW z Sony 220E1
Taky si uz chi kupit palicku mam tu 4x Hpcko a uz moc stary.
Tak premejslim na Liteona.
ber LiteOn :wink: Teac uz fakt neni to co byval :?
dekuji ale LITE ON mi nesmi do domu!!! kamos ma DVDcko nejde ,a ja mel vypalku a odesla....takze asi tak
a myslis ze Teac jeste nikomu neodesel :?: :roll:Citace:
Původně odeslal vyhul
Jo, to se přidám, Liteon dělá DVD na pikacu, ale tady je řeč o vypalkách ne? Kdyby Audi dělalo monitory který by byly na <> tak by sis kvůli tomu nekoupil A8ku? Heh.
Liteon palírna rulzzz
asi moje smula pac ten samej kamos ma i Lite On vypalku 24x a na tom snad vysmazil vic jak 1000 CD mozna 2000..ale ja ji uz nechci videt tak jako nechci videt HDD od WD
Tak to já zas nechci slyšet HD od WD :-o :lol: :lol: :lol:
Barracuda rulezzzzz :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Marty
nevim, kdy si "skalni priznivci TEACu" pripusti moznost jine, velice kvalitni vypalky "jine znacky"
LITEON!!
no asi az vtedy, ked budu na trhu aj ine "velice kvalitni vypalky" ... ;DCitace:
Původně odeslal johnn
...bohuzial ale trend je presne opacny - namiesto toho aby sa ostatni vyrobcovia priblizili kvalitou Teacu 8-) , to dopadlo presne naopak - TEAC sa ZNIZIL kvalitou na uroven ostatnych... :evil: :?
...takze vysledok : bohuzial JEDINA kvalitna vypalka na trhu zostala od vyrobcu Plextor ... :!: :?:
ale tady se prece nebavime o PLEXTORu!!!, ale jine alternative :idea:
a tady vitezi jednoznacne LITEON (teda z mych zkusenosti)
Tak uz je objednano, vybral jsem si LiteOn 48x24x48 --ty 4 rychlosti navic nepoznam :O))
TY 4rychlosti to neni zadny rozdil,
ale chi se zeptat jesli ta 52 ma nejaky jiny vyhody ma nejaky lepsi techologije nebo to je jen rychejsi ta 48 ???
Tady jsou recenze, tak si to porovnej...Citace:
Původně odeslal Martyr-M
48: http://www.cdr.cz/a/recenze/recenze/3209
52: http://www.cdr.cz/a/recenze/recenze/4168
no tu je jedna veta z testu toho LiteOn :Citace:
Původně odeslal Rhapsody
"...Cactus 100 však píchá dále a vypalovačka ho nezvládne ani s EAC ani s jiným nástrojem (a ani po výměně firmwaru za nejnovější)..."
... takze ja by som ju v zadnom pripade nebral
:evil: