Jde mi to max. na 2,1GHz, ale uz nenabehne system, posledni udrzitelna frekvence je 2GHz (2400+), mam to nastaveny na 21*100.Jde to nekomu lepe? Teplota je max 45 st.C
Printable View
Jde mi to max. na 2,1GHz, ale uz nenabehne system, posledni udrzitelna frekvence je 2GHz (2400+), mam to nastaveny na 21*100.Jde to nekomu lepe? Teplota je max 45 st.C
Zalezi aky mas kusok a aku seriu kopu ludom to tu ide len treba citat a chodit pothreadoch tam sa dozvie skoro vsetko.
Mne napr na 2200 v pohode prime stable len viac voltikov zatial do toho nxcem pustat lebo to velmi topi.
Mam drbnuty pocit, ze to zas je T-Bred AO :evil: (co ak je ...su 2ghz pekny vysledok)
Asi mas pravdu PIT...som mal doma 2000 THB a bola to tiez A0. CIze nic moc z toho nedostanes popravde.....ak je to ta A0 tak 2400+ bude asi strop.
Tie 2GHz sú cca taká normálna hranica pre Tbredy s vyššou voltážou... Tie nové 1,5V ju majú o cca 300MHz vyššie...Citace:
Původně odeslal kawasaky
Ale prečo máš takú nízku FSB? Keby si tam hodil FSB 166+ (v prípade núdze 133) a znížil násobič, tak Ti to pôjde lepšie aj pri o trochu nižšom takte CPU... :idea:
taky mi neni jasny proc ma FSB 100... vzdyt to musi bejt cele zabrzdene kvuli pametovy propustnosti....Citace:
Původně odeslal LtK
2GHz mi nenabehnou pri jine FSB jak 100MHz, nevim proc, pametma to neni, ten procak je asi docela shitovej :( Kdybych to byl byval vedel driv, ze lepsi je si koupit 1,7 GHz :(((Citace:
Původně odeslal Warlord
Mozno ze proc neznasa pri tak vysokych frekvenciach take vysoke FSB no mne DUT3C robilo tiez divne veci.
Ked som mal TNT tak v pohode stabilita sandra ale marky a 3d aplikacie som neskusal.
Jak som tam dal to co mam teraz tak koniec na 200 FSB ani ho nehne a to som vymenil len kartu, ale to bolo asi aj zdrojom.
No teraz mam DLT3C a 200 MHz v pohode. :?: :?: aj stabilita aj 3d aplikacie. :!:
no a neni lepsi mit FSB treba 166 a propustnost treba 2500MB/s a CPU napr. 1,8GHz nez mit 2,0GHz FSB100 a propustnost RAMek 1500MB/s ???! ???Citace:
Původně odeslal kawasaky