U filmu,kde je zvuk 48khz mi proste nejede zvuk,kodek mam,i GSpot mi rika ze kodeky sou vporadku...nevite co s tim je???
Mam integrovanou zvukovku na desce...
Printable View
U filmu,kde je zvuk 48khz mi proste nejede zvuk,kodek mam,i GSpot mi rika ze kodeky sou vporadku...nevite co s tim je???
Mam integrovanou zvukovku na desce...
A když puštíš syrový audio se samplem 48K, tak to jde?
kua tak to nevim.....jaky audia tohle maj????abych to odzkousel.
Urcite nemas kodek - AC3 audio kodek nebo si stahni nejaky all in one urcite to tam bude :wink:
to zjistíš poměrně jednoduše. Použij nějaký soft jako CoolEdit nebo Sound Forge, a tam si vytvoř nějakej audio vzorek(třeba něco nahraj nebo něco do tohle vzorku přenes) se samplem 48KHz.
Tak sem si nahral v Neru nejaky keci pres mikrofon v tech 48khz,a to mi normalne jde....tak teda jak??
Tak v tom případě je špatně nastavenej kodek, nebo tam neni vubec. Doporučuju reinstal.
Jako myslis reinstal Win?????
GSpot mi rika ze je nainstalovanej...tak to je fakt divny... :(
Win néééé. Myslim kodek.
Ikdyž mě nefugoval jednou DivX ač jsem instaloval několik distribucí a pořád běhal trhaně a zrnitě, nakonec teda pomohl reinstal woken. Ale zkus reinstalnout kodek a uvidíme
ja mam zas jinaci problem :) mam win XP zvukovku AC 97 HD audio ale na youtube me jedou jenom dva kanaly coz je trosku vadny :o:o ovladace sem preinstaloval ca 5 verzi sem skusil a porad stejny :-? jinak je to 5+1 a v klasickym playeru me jedou vsechny :rolleyes:
A proč vytahuješ z hrobu vlákno z roku 2003, nezaložíš si vlastní vlákno a ještě děláš double post?
:rolleyes: